≫ 

Na proslavi rođendana razbijao čaše i flaše, pogodio ženu i napao policajca: Valjevca (20) uhapsili četvrti put za sedam meseci

Po gradu već mlatio i policajce i običan svet koji mu se našao na putu, pa čak i starce

  • 15

Valjevska policija je uhapsili S. Ž. (20) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, teška telesna povreda, laka telesna povreda i teška krađa u pokušaju. Njemu je ovo četvrti incident u poslednjih sedam meseci.

Kako se navodi u policijskom saopštenju, S. Ž. se sumnjiči da je noćas, oko ponoći, u ugostiteljskom objektu u Birčaninovoj ulici u Tešnjaru gde je organizovana proslava punoletstva, razbijao flaše i čaše zbog čega su ga vlasnik objekta i organizator proslave udaljili.

Pucnjava u Mirijevu: Muškarac teško ranjen iz pištolja, hitno prevezen na reanimaciju

- Dok se udaljavao, S.Ž. je bacio flašu ka gostima ispred objekta i pogodio u predelu glave majku čije je dete proslavljalo punoletstvo, nanevši joj teške telesne povrede. Potom je razvalio ulazna vrata magacina ugostiteljskog objekta u blizini a kada je ugledao vlasnika počeo je da beži i tom prilikom, kako se sumnja, drvenim predmetom udario mladića koji je prolazio ulicom. Policijski službenici su ga ubrzo pronašli, a S. Ž. je, nakon što ih je vređao i psovao, jednog od policajaca udario pesnicom u stomak i naneo mu lake telesne povrede - navodi se u policijskom saopštenju.

Po nalogu osnovnog javnog tužioca, osmnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden tužilaštvu.

U junu ove godine S.Ž je uhapšen zbog sumnje da je napao policajca D.L., kome je naneo teške telesne povrede. Incident se dogodio u centru Valjeva, na Gradskom trgu, kada se S.Ž. popeo na jednu ulični lampion, što su policiji prijavili građani. Policajac pozornik, koji je došao na lice mesta, ga je više puta upozorio da siđe sa lampiona, a kada je sišao, krenuo je da beži. Policajac je uspeo da ga stigne, međutim, S.Ž. se opirao i tom prilikom je naneo teške povrede valjevskom policajcu.

Ima dvadeset godina, a već je strah i trepet u Valjevu Foto: Telegraf

Pre toga, on je početkom aprila ove godine u jednom ugostiteljskom objektu u Valjevu, prilikom kontrole radnog vremena, rukom udario komunalnog policajca u glavu i tako mu naneo lake telesne povrede.

Mesec dana kasnije je u noćnim satima u staroj čaršiji Tešnjar, ispred ugostiteljskog objekta "Jefimija", više puta udario u glavu M. P. (72), vlasnika tog restorana, samo zato što je nesrećni čovek pokušao da isparkira svoj automobile na kojem su prethodno sedeli S. Ž. i grupa njegovih drugova. Nasilnik je vlasniku "Jefimije" pesnicama polomio vilicu i zadao još nekoliko udaraca po glavi, da bi pobegao sa lica mesta nakon što je pozvana policija.

S.Ž. je zbog toga uhapšen 17. maja, uz krivičnu prijavu za nanošenje teške telesne povrede i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, predat osnovnom tužiocu u Valjevu, a nakon saslušanja tada je pušten da se brani sa slobode.

VIDEO: Žena pretukla muža i isterala ga iz kuće, oboje se međusobno optužuju za nasilje u porodici

(Telegraf.rs/S.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boks

    10. septembar 2018 | 16:55

    Roditelje “ako ih ima” isto u zatvor! Njega tući dok se ne usere i upiša! E, policijo..

  • pop

    10. septembar 2018 | 16:53

    Ubiti u njemu svaki damar

  • Miki

    10. septembar 2018 | 16:04

    Vi ga pustate on vas bije tako vam i treba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA