Seli su na motor, a smrt im je bila za petama: Dušana je stigla pet minuta kasnije na kobnoj raskrsnici, Jovanka je bolje i u bolnici je (FOTO)

Bajker iz Kikinde iznajmio je BMW da ga isproba, pa je nastradao

  • 8

Dušan Gašić (56), član moto kluba "Ki rajders" iz Kikinde, nastradao je juče oko dva sata ujutru u teškoj saobraćajnoj nesreći. Dušan je poginuo na kobnoj raskrsnici, svega tridesetak metara od kuće. Njegova saputnica Jovanka Jepurski (42) je u teškom stanju prevezena u Klinički centar u Novom Sadu.

Udarili su svom silinom u saobraćajni znak i njemu nije bilo spasa: Detalji stravične pogibije motocikliste kod Kikinde

Kako piše Alo, dugogodišnji bajker iz Kikinde izgubio je kontrolu nad motociklom BMW austrijskih registarskih oznaka. Nesreća se desila na kobnoj raskrsnici u Kikindi kada je motor sleteo sa puta.

- Došli smo da vidimo mesto nesreće. To nije bio njegov motocikl, ali je žestoka mašina, sa 220 konjskih snaga i može da razvije brzinu do 300 kilometara na sat. Bio je bajker preko 30 godina, iskusan, ali ovo je mašina koju nije poznavao - ispričao je za Alo Dušanov prijatelj iz moto kluba.

Kako kažu, Dušan je stradao posle pet minuta vožnje.

Stradali motociklistta; Foto: Telegraf.rs

- Bila je lepa rođendanska žurka povodom rođendana moto kluba, družili smo se, bilo je prijatbo veče. Na povratku sa žurke Dušan je sleteo sa puta i preminuo na licu mesta. On i Jovanka imali su kacige, ali ih nisu pričvrstili, pa su im spale sa glave tokom pada - neutešni su bajkeri.

Moto susreti u Kikindi počeli su u petak, ali su nakon ove nesreće otkazani.

Povređena Jovanka je takođe član moto kluba i instruktor orijentalnog plesa. Njena ćerka rekla je da nije životno ugrožena.

- Majka ima otvoren prelom ruke na nekoliko mesta, a udarila je i glavu. Biće dobro - rekla je kratko devojka.

Dušanova sahrana planirana je za ponedeljak u Kikindi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • makarenko

    16. septembar 2018 | 10:41

    Iskusan bajker a nije privezao kacigu? Sigurno je prebrzo vozio i to u 2 noću. Kod takvih okolnosti, velika je mogućnost da se desi zlo. RIP.

  • Šta reći

    16. septembar 2018 | 11:44

    Voziti mašinu od 220ks POSLE ŽURKE ne liči na razuman postupak. Bajkeri nisu baš poznati kao konzumenti sokova.

  • Duje

    16. septembar 2018 | 10:39

    Masine od 200ks koje razvijaju brzine vece od 200kmh trebaju iskljucivo da se koriste na trkackim stazama a ne da se prodaju u komercijalne svrhe da neko jurca po magistralnom putu i tako ubije mnoge neduzne ljude pa i sebe..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA