≫ 

Albanac je luksuznu "mečku" natovario drogom, ali nije uspeo da prevari srpske carinike (FOTO)

Vozač automobila iz Albanije krio je čak 15,64 kilograma marihuane i nešto više od kilograma heroina

  • 8

Srpski carinici su prilikom pretresa "Mercedesa A klase" albanskih registarskih tablica, koji je u Srbiju pokušao da uđe iz Makedonije na graničnom prelazu Preševo, pronašli veliku količinu droge.

Raste broj mladih koji probaju narkotike: Evo kako roditelji mogu da primete da se nešto dešava

Foto: MUP

Carinik je prilikom pretresa u zadnjim bočnim "krilima" između tapacirunga i duplog spoljnjeg lima zadnjih "krila" pronašao čak 26 paketa (15,64 kilograma) marihuane, a u šupljinama vozila koje su specijalno napravljene za potrebe krijumčarenja, otkrivena su i dva paketa (1.068 grama) heroina. 

Uhapšen je albanski državljanin F. H. (53).

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojih droga, policija je uhapsila F. H. Po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, biće priveden tužilaštvu.

Foto: MUP

Carinici su u saradnji s graničnom policijom na istom prelazu juče oko 21 sat zaustavili i 34-godišnjeg državljanina BiH, koji je u "pežou" slovenačkih registarskih oznaka prevozio tri paketa marihuane, ukupne težine 3.948 grama, ispod vozačevog i suvozačevog sedišta, kao i u prtljažniku. 

VIDEO: Ovako izgleda laboratorija u kojoj se proverava koliko su droge opasne:

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA