≫ 

Detalji kobne tuče kod Šapca koja se završila smrću: Ubijeni je prišao vlasniku kafića, nešto mu šapnuo i onda je usledio krvnički fajt

U Ribarima kod Šapca tuča dvojice dobrih prijatelja završila se tragično. Tarlanović je Boškovića udario pesnicom i on je nezgodno pao

  • 1

Zoran Bošković (55) zvani Francuz, iz sela Ribari kod Šapca, preminuo je preksinoć, nešto pre ponoći, od posledica udarca tupim predmetom u glavu. Kobne povrede zadobio je u tuči sa svojim dobrim prijateljem Markom Tarlanovićem (34), vlasnikom kafića "M" u istom mestu, a kako Novosti saznaju, ubijeni je bio naoružan mačetom.

Gazda kafića se posvađao sa gostom, a onda ga pesničio do smrti: Tuča kod Šapca završena fatalnim ishodom

Čak dva incidenta prethodila su nesreći, na koju Ribarci sležu ramenima i žale za obojicom. Tarlanović je na centru sela držao kafić, da bi te večeri svratio Bošković zvani Francuz, u društvu još jednog prijatelja. Kako je taj drugi bio vidno alkoholisan, Tarlanović je odbio da mu proda piće.

- Odmah su se pokoškali oko toga, iako se to ranije nikada nije dešavalo i obojica su izuzetno dobri ljudi. Na licu mesta vide se tragovi krvi, koji su verovatno od prve tuče. Bošković je napustio objekat da bi se nešto kasnije vratio sa mačetom, prišao Tarlanoviću i porezao ga po licu - kaže jedan od očevidaca događaja za Novosti.

Tarlanović je bio dosta pribran i, navodno, otišao je do toaleta da se umije. Kada su svi mislili da mogu da odahnu, na vratima se ponovo pojavio Bošković, pozvavši prijatelja da izađe. Šapnuo mu je nešto, na šta mladić očigledno, nije uspeo da ostane ravnodušan. Udario je Boškovića pesnicom i ovaj je pao na beton.

- Na telu su vidljive dve povrede - nosne kosti i temena glave, a na prvi pogled moglo bi se reći da je smrt nastupila od ove druge - kaže izvor Novosti iz istrage koji ne želi da mu se pominje ime.

Pokojni Zoran je mačetom posekao Marka; Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Tarlanović je uhapšen, ali nije hteo da da iskaz pred policijom nego se branio ćutanjem.

Da li je Bošković mačetu doneo iz automobila ili je po nju otišao kući, zasada niko ne zna. Ali se zna da Tarlanović nije imao nikakav predmet u ruci, kada ga je udario već da je to učinio pesnicom. Prema našim izvorima iz istrage, kobno je bilo što je ovaj udario glavom o beton.

U Ribarima je do ranih jutarnjih sati trajao uviđaj, a kafić je juče bio zatvoren. Samo su ispred objekta zatečene plave rukavice kriminalističkih tehničara i ostatke folije od uzimanja uzoraka. Kako Novosti pišu, policija je dugo saslušavala trojicu konobara, koji su se u vreme obe tuče zatekli na poslu.

Takođe, šta je Bošković mogao da kaže mladom Tarlanoviću i da ga toliko isprovocira, bar zasada, ostaće enigma. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i on bi u toku dana trebalo da bude priveden na saslušanje Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

ČEKA SE BRAT

Inače, pokojni Francuz ima brata u Nemačkoj i očekuje se da on ubrzo stigne kako bi preuzeo telo. Meštani Ribara, zgroženi ovim događajem, kažu da je živeo sam i da ima ćerku iz prvog braka. Nedavno mu je, rekli su za Novosti, umro otac, dok je majka operisana.

VIDEO: Pobile se Kineskinje u Užicu

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA