Dušan je sleteo s puta, udario u ogradu, a bankina mu je odrubila glavu: Svi detalji stravične saobraćajke kod Surčina

Moguće je da je Dušan vozio prebrzo, kao i da mu je iznenada pukla spona ili guma

  • 9

Dušan Nemić (50) nastradao je juče, oko 13.20 sati, kada je na putu Bečmen-Progar izgubio kontrolu nad kombijem, sleteo s puta i udario u zaštitnu ogradu usled čega je ostao bez polovine glave!

Kako smo saznali, udarac je bio toliko silovit da mu se deo glave, navodno, odvojio od tela, a nađen je tokom policijskog uviđaja. Njegov suvozač je teške povređen i lekari se bore za njegov život.

Jeziva saobraćajka kod Surčina: Vozaču se glava odvojila od tela, a za život suvozača se bore (FOTO SA LICA MESTA)

Do nesreće je došlo na obilaznici od Obrenovca ka Bečmenu.

- Automobilom pikap „sitroen berlingo“, preduzeća „Ineks bezbednost“, upravljao je Dušan koji je iz neutvrđenih razloga izgubio kontrolu. Prvo je udario u bankinu, a kada se odbio, sleteo je u kanal pored puta. Automobil se više puta prevrnuo, a vozač i suvozač su tada ispali iz automobila. Tokom prevrtanja automobil je prešao preko Dušana i bukvalno mu odrubio glavu, dok je suvozač prošao sa prelomima - objašnjava naš sagovornik.

Do nesreće je najverovatnije došlo zbog neprilagođene brzine, Foto: Telegraf

Prema rečima našeg izvora, nesreću je video vozač „mercedesa“, koji je odmah obavestio Hitnu pomoć i policiju.

Hitna pomoć je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt vozača. Njegovo obezglavljeno telo bilo u kanalu pored puta, a glava desetak metara dalje. Lekarska ekipa je zbrinula suvozača u KBC „Zemun“, gde je mu je ukazana pomoć.

- Posle policijskog uviđaja i veštačenja automobila, koji je poslat na vanredni tehnički pregled, utvrdiće se uzrok ove saobraćajne nesreće. Ne isključuje se mogućnost da je do tragedije došlo usled iznenadnog kvara i neprilagođene brzine. Moguće je da je Dušan vozio prebrzo, kao i da su mu iznenada pukle spona ili guma - rekao je naš sagovornik.

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šofer

    28. septembar 2018 | 09:54

    Jure kao muve bez glave,dali je auto ispravan ,pojas,profil puta,obraćati na sve pažnju a ne samo gas,gas,i...

  • Bob

    28. septembar 2018 | 11:37

    nista novo samo nastavite da vozite prebrzo da vam je telefon u ruci svakog trenutka da ste pod alkoholom ili drogom da uvek mislite da ste savrsen vozac i da se vama to nece dogoditi i jos mnogo drugih okolnosti sta reci osim saucesce.

  • Shone

    28. septembar 2018 | 11:03

    Saucesce ozaloscenoj porodici zbog izgubljenog mladog zivota a ti Srbijo buni se i dalje kad tehnicki trazi da auto bude siguran za voznju pocevsi od spona kocnica signalizacije karoserije i guma ako to ne moze vozac da zbrine da bude tehnicki ok onda po meni i ne treba da seda u auto niti da ga poseduje kad te stvari moze da zanemari pa se buni uvodjenjem od strane drzave da poostri kontrolu tehnicke ispravnosti vozila.i Old timer moze da se vozi star 70god ali ako podleze standardu tehnickog pregleda zar ne!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA