≫ 

Horor u Kovilju: Majka je sina i snaju ostavila da se ceo dan naspavaju u sobi. Kada je u ponoć ušla, ugledala ih je mrtve

Momak i devojka su navodno bili zavisnici od droge

  • 6

 Dimitrija S. (38) i njegovu devojku Sanju B. (34) zatekla je juče mrtve u krevetu njegova majka Božana, u Kovilju kod Novog Sada. Sumnja se da je uzrok smrti mladog para zloupotreba narkotika i pored njihovih tela su navodno pronađene četiri prazne table bensedina, piše Informer.

Božana je u noći između četvrtka i petka oko ponoći ušla u sobu, jer joj je bilo sumnjivo što sin i snaja celog dana nisu izašli napolje.

Užas u Kovilju: Majka ušla u sobu i zatekla sina i njegovu devojku mrtve

Foto: Facebook/Dimitrije Stancic

- Tokom podneva u kuću je svratio Dimitrijev brat i hteo je da ih vidi. Majka mu je rekla da su u sobi, a kada je ušao, video je da leže u krevetu i samo zatvorio vrata. Majci je rekao da ih ne dira i otišao - priča za Alo neimenovani izvor upućen u istragu.

Brat je navodno ponovo svratio u večernjim satima i pitao za Dimitrija, ali majka je rekla da i dalje spava. Na kraju je oko ponoći i njoj postalo sumnjivo što ne ustaju, pa je ušla u njihovu sobu i shvatila da ni on, ni ona ne dišu. 

Nesrećna žena je pozvala policiju, koja je obavila uviđaj. Rezultati obdukcije pokazuju da nema tragova nasilja, a čekaju se toksikološki nalazi, saznaje ovaj list.

Bili su nekoliko meseci u vezi Foto: Facebook/Dimitrije Stancic

Božana S. je rekla kako su oboje bili dugogodišnji zavisnici od narkotika i da su bili na odvikavanju, prenosi Informer.

- Sin mi je poslednjih osam godina bio na metadonskoj terapiji za odvikavanje od droga. Sanju, koja je takođe bila zavisnik, upoznao je pre nekoliko meseci ispred Centra za odvikavanje u Novom Sadu - rekla je Božana, piše Informer.

Susedi za Dimitrijeve roditelje imaju samo reči hvale, ali za njega tvrde da je bio problematičan i bivši heroinski zavisnik, kao i da je nedavno krenuo na lečenje, piše Alo.

- Dimitrije iza sebe ima i zatvorskog staža, ali to je sve bilo zbog droge. Sanju je, koliko znamo, upoznao u Novom Sadu i počeo da sa njom živi u kući svojih roditelja - kažu meštani za Alo i dodaju da su čuli da je počeo lečenje i da je redovno išao na kontrole, ali da sumnjaju da se vratio poroku i da je to uzrok smrti.

Drugi su dodali da se Dimitrije nikada nije ženio, dok je Sanja ranije bila udata i ima ćerku od 13 godina, piše Informer.

(Telegraf.rs/Alo/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dh

    13. oktobar 2018 | 08:43

    Ja mislim da se kod nas za "susede" kaže KOMŠIJE. A kod naših komšija susjedi...

  • Bob

    13. oktobar 2018 | 08:37

    Bog je coveku dao sve ako oni ne zele to onda dovidjenja ,zalosno je da na takav nacin zavrse svoje mlade zivote opomena za one koji idu istim putem .

  • Marina

    13. oktobar 2018 | 09:28

    Nasta lice majko mila!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA