≫ 

Ostavio oproštajno pismo u kolima, pa skočio sa mosta u Šapcu: U njemu je napisao tešku istinu

Čovek je oproštajno pismo ostavio u svom automobilu pre samoubistva

  • 2

Oproštajno pismo koje je za sobom ostavio D. V. (60) iz Koceljeve, a koji je prekjuče skočio u reku sa mosta na Savi kod Šapca, ne otkriva motive samoubistva, saznaje Telegraf.rs iz izvora bliskih istrazi.

Nesrećni čovek je porodici u pismu, koje je ostavio u svom automobilu parkiranom na mostu, poručio samo "da ih sve voli i da više ne može da izdrži".

Prema saznanjima policije, finansijski problemi nisu mogli da budu razlog, iako je D. V. nedavno ostao bez posla. On je rodom iz jednog obližnjeg sela, gde je ostala da živi njegova majka, a u Koceljevi je živeo sa suprugom koja je zaposlena u Domu zdravlja i sa kojom ima odraslu ćerku.

Šta se vrzmalo po njegovoj glavi poslednjeg sata, koliko približno traje vožnja automobilom od Koceljeve do Šapca, ne mogu da naslute ni porodica ni policija.

Za istražne organe D. V. je još zvanično nestala osoba. Potragu su ubrzo nakon dojave u utorak počeli policija i vatrogasno-spasilačka jedinica, ali još uvek bez rezultata. Njegovo telo dva dana nakon tragičnog skoka u ledenu Savu još nije pronađeno.

VIDEO - Evo zbog čega je mart zapravo "najcrnji" mesec u godini:

(D. G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA