≫ 

Vasilije (18) boluje od leukemije, hitno mu je potrebna operacija i naša pomoć: Spasimo jedan život, ne dozvolimo da ima cenu!

Cilj ove akcije jeste da se spasi mladi život

  • 0

Vasilije Sentivanac iz Borova pored Vukovara koji ima osamnaest godina boluje od leukemije. U borbi protiv ove opake bolesti, potrebna mu je naša pomoć. Iz tog razlog, organizovan je humanitarni turnir u malom fudbalu koji će se održati u subotu, 20. januara 2018. godine u sali Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, koja je poznatija kao "Đačko igralište", u Novom Sadu.

KAD SE HRVATI I SRBI SLOŽE: Dva vukovarska fudbalska kluba se ujedinila za pomoć bolesnom VASILIJU

U sklopu humanitarne akcije "Zajedno za Vasu", a u organizaciji Filozofskog fakulteta i Farmaceutskog fakulteta u Novom Sadu, biće odigrane utakmice.

Cilj ove akcije jeste da se spasi mladi život, a da bi se on postigao potrebno je da se skupi 100.000 evra, pa se organizatori unapred zahvaljuju na svakoj donaciji, ističući da je svaki evro bitan.

Operacija transplatacije zakazana je za 1. februar 2018. godine, a pre toga Vasilije mora da obavi neophodne preglede i pretrage. Da bi mogao da obavi neophodne analize, potrebno je da ima dokaz da se na računu nalaze neophodna sredstva.

Uplata će se vršiti po ekipi i iznosiće 2.500 dinara, a može da se izvrši putem telefonskog broja organizatora turnira, Tijana Grebić 065/433-93-42 ili Jelena Mirić 065/639-53-20.

Prijave možete obaviti i na dan turnira, kao i putem Fejsbuk profila.

- Molimo Vas da se odazovete u što većem broju kako bismo pomogli Vasi da pobedi bolest i dokažemo da ljudski život nema cenu. Biće postavljena i kutija za dobrovoljni prilog publike - kažu organizatori.

Donacije možete uplatiti i na žiro račun IBAN: HR95 2500 0091 5011 4765 2

Foto: Promo

U video-snimku ispod pogledajte humanitarnu akciju organizovanu od strane Telegrafa.rs i prve srpske internet televizije Telegraf Now:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA