Stefanović: Obrenovčani da imaju sve što i građani na Vračaru (FOTO)

- Važno nam je da se gradi u svakom delu Beograda - poručio je građanima Obrenovca predsednik Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović

Predsednik Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa građanima u Obrenovcu i tom prilikom rekao da se vidi želja lokalne vlasti da radi za ovu opštinu, i pre svega za građane.

Stefanović i Mali sa građanima: Radićemo na poboljšanju života, naš posao je da brinemo o svakom čoveku (FOTO)

- Ovde se grade nove škole, domovi zdravlja, sportske hale, ali se otvaraju i novi pogoni. Pogon Mei Te se proširuje, to je jedna od fabrika koja će svakako oblikovati budućnost Obrenovca u narednim godinama. Odlično je što su uz solidne plate, dobar asortiman proizvoda doprineli tome da Obrenovac ima sve bolju i bolju budućnost - istakao je Stefanović.

Foto: Tanjug/SNS

On je naglasio da je važno da se vidi da se gradi u svakom delu opštine, kako u seoskom delu, tako i u centralnom, da se jednako vodi računa o svim građanima, ma gde oni da žive.

- To nam je važno u svakom delu Beograda. Ovde u Obrenovcu građani moraju da imaju sadržaj kakav imaju na Vračaru ili Starom gradu, kao što i oni moraju imati sadržaj kakav postoji bilo gde u Beogradu -  zaključio je Stefanović i dodao da je važno da tamo gde u prethodnim vremenima nije dovoljno investirano u komunalne radove, da građani danas to dobiju:

Foto: Tanjug/SNS

- Važno nam je da deca imaju dovoljno škola, vrtića i naravno da imamo priliku da Domovima zdravlja pokažemo dodatnu brigu o građanima i sa naravno dovoljnim brojem lekara, koji će svakom građaninu pružiti potrebnu pažnju.

Stefanović se osvrnuo i na razgovor sa najstarijim sugrađanima i rekao da su oni zaslužni za sve ono što danas imamo.

Foto: Tanjug/SNS

- Bitno nam je da se posebna briga pokaže penzionerima zato što kada smo mogli i umeli, uvek smo mogli da iskoristimo njihova znanja i iskustvo, i da tim znanjem i iskustvom podignemo i unapredimo ovu opštinu -  naveo je Stefanović.

Stefanović je na kraju zahvalio svim ljudima koji hoće da se bore, jer kako je rekao, bez borbe za svoj grad i opštinu nema ništa, i podvukao da zbog njihove borbe Obrenovac sve snažnije ide napred.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki

    11. februar 2018 | 00:19

    SNS brine o svim gradjanima na isti nacin,bez obzira gde oni zive!!

  • Ana

    10. februar 2018 | 23:55

    Kako i do sada, ulagaće se tamo gde ima problema. Bez obzira da li je to centarlni deo, ili periferija grada. Svakako će svi dobiti ono im je potrebno.

  • Anja

    10. februar 2018 | 23:58

    Sve potrebe građana biće zadovoljene, i svi problemi rešeni, bez obzira u kom delu grada žive.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA