Radikali na Cvetkovoj pijaci: Damjanović za pojeftinjenje zakupnina tezgi

Mi moramo da vama, poljoprivrednicima i privrednicima, obezbedimo najpovoljnije uslove - rekao je kandidat za gradonačelnika SRS-a

  • 18

Kandidat za gradonačelnika SRS-a Miljan Damjanović posetio je danas teritoriju opštine Zvezdara i razgovarao sa okupljenim poljoprivrednim proizvođačima i privrednicima na Cvetkovoj pijaci o problemima koje oni imaju.

Od silne mržnje promašili su temu, mi odgovaramo rezultatima: Vučić o napadima opozicije u kampanji za izbore (VIDEO)

- Vi znate da je Srpska radikalna stranka uvek davala isključivo realna obećanja koja može i da ispuni. Radi se o proizvodnji i prodaji zdrave hrane. Prvi i osnovni uslov jeste da se smanji cena zakupa tezgi na kojima vi plasirate svoje proizvode. Znamo da vam veliki problem predstavlja uvoz robe inostranih proizvođača: vi ne možete da im konkurišete sa svojom robom, oni su potpuno postali dominantni na našem tržištu, na našim pijacama. Mi moramo da vama, poljoprivrednicima i privrednicima, obezbedimo najpovoljnije uslove - rekao je Damjanović i dodao da su tu da urade taj deo posla za građane, kako bi ostali na svojoj zemlji da je obrađuju i proizvode zdravu hranu.

Nije Beograd samo centar grada i „krug dvojke“, istakao je radikal.

Foto-ilustracija: Srpska radikalna stranka

- Ne zaboravimo da beogradski atar čine i delovi Palilule, Obrenovca, Grocke, kao i mnogih drugih opština. Hranimo Beograd, hranimo našu decu, hranimo zdravom hranom naše ljude da bismo svi mi bili zdravi.

- Zato, 4. marta dajte svoj glas Srpskoj radikalnoj stranci i zaokružite broj 2, a mi ćemo dati sve od sebe da pomognemo vama proizvođačima i poljoprivrednicima da živimo i radimo zdravo, da smo svoji na svome, i to na naš način – na srpski način!“.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA