≫ 

Antić i Palma u Velikim Crljenima: Naš cilj je da pomognemo ugroženim kategorijama, trudnicama, najstarijima... (FOTO)

- Mi ćemo se pokazati na delu sprovodeći našu politiku, čiji je ključ socijalni program - istakao je Antić

  • 3

Aleksandar Antić, kandidat za gradonačelnika Beograda liste Ivica Dačić SPS – JS Dragan Marković Palma, i predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma, posetili su Velike Crljene gde su govorili na predizbornom skupu.

- Mi ćemo se pokazati na delu sprovodeći našu politiku, čiji je ključ socijalni program. Čitav niz konkretnih mera koje su namenjene ugroženim kategorijama stanovništva, počev od subvencija za komunalne usluge, grejanje i javni prevoz, preko finansijske podrške nezaposlenim trudnicama i porodiljama, koje moraju osetiti podršku društva.

Naravno, ne smemo zaboraviti naše najstarije sugrađane za koje ćemo sprovoditi projekte podrške kao što je ideja "Niste sami" i "Panik tasteri", pa sve do unapređenja inicijative "senior kartice", koju treba upotpuniti novim konkretnim pogodnostima za najstarije i penzionere -  istakao je Aleksandar Antić i dodao:

Foto: sps.org.rs

- Briga o ranjivim grupama stanovništva, nije samo naša civilizacijska obaveza već je to pre svega deo naše borbe da stvorimo humanije i bolje društvo u kome će solidarnost biti deo naše stvarnosti.

Foto: sps.org.rs

- Naša koalicija ima najbolji i vidljiv program, a to je borba protiv bele kuge, decentralizacija i domaćinsko ponašanje prema budžetu. Borićemo se da se iz budžeta grada Beograda pomaže porodicama sa više dece, penzionerima i ljudima koji su bolesni. Ja se zalažem da se Lazarevac odvoji od Beograda i da bude samostalna opština. A dok se to ne desi treba više para da se iz beogradskog budžeta izdvoji za Lazarevac, jer vi nemate nikakve veze sa Beogradom, sem registrskih tablica, i treba da trošite svoje pare - poručio je lazarevčanima Dragan Marković Palma.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Savina

    1. mart 2018 | 20:13

    Kad bi se svi Srbi ujedinili i bila jedna partija bili bismo najmocniji i neprijatelji nam ne bi mogli nauditi. Bar na izbore izadjimo i dajmo glas jednoj stranci da nam se ne bi glasovi rasplinuli braco

  • Klimt-Bec

    1. mart 2018 | 20:22

    Pa ujedinimo se kao nasi preci, svi oko Srpske Krune! Srbija nikada nije bolje stojala, nego kada je bila Monarhija..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA