Manijak hara Banjalukom: Napada devojke i pokušava da ih siluje, Bosanci predlažu rešenje!

Prema njenim rečima, radi se o mlađem momku tamnije kose, koji je prilično visok i mršav

  • 1

Banjalučkoj policiji je prijavljeno je da je sinoć, oko 20:30 časova, mlađi muškarac, star između 25 i 27 godina, pokušao da siluje jednu devojku, koja se, na sreću, uspela da se izbori i da otera napadača.

Novopazarac silovao ženu u kafiću u centru Podgorice, pa pobegao!

- Krenula sam u rekreativnu šetnju kao što i obično radim, kada je na skretanju od kafića prema spomeniku ispred mene iskočio muškarac, stavio mi ruke preko lica, povukao u stranu i rekao da budem tiha - počinje svoju traumatičnu ispovest napadnuta Banjalučanka, čije ime je poznato policiji, prenose Nezavisne.com.

Prema njenim rečima, radi se o mlađem momku tamnije kose, koji je prilično visok i mršav.

Ista stvar, drugoj devojci, dogodila se i veče pre

- U tom trenutku sam se oduzela od straha, ali sam uspela da se priberem. Odgurnula sam ga, nakon čeka je on mene oborio na zemlju. Tada sam počela da vrištim i zgrabila sam kamen koji je bio pored mene, nakon čega je on laganim korakom odšetao u šumu. Kada su se šetači okupili, jer su čuli moju vrisku, grupa devojaka mi je rekla da se ista stvar, dan pre, dogodila i njihovoj prijateljici - rekla je ona.

Ovo jedan u nizu napada na dame, koji se dogodio u Banjaluci u poslednjih nekoliko dana. Tamošnji mediji su apelovali na dame da se ne izlažu opasnosti, tako što će izbegavati kasne šetnje bez pratnje, dok se odgovorno lice za ova dela ne privede pred lice pravde.

Šta vi mislite o ovim "merama predostrožnosti"? Ostavite nam odgovore u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA