≫ 

Hrvat u Splitu ostavio Srbinu poruku na automobilu: Svi su iznenađeni onim što piše (FOTO)

Naime, pošto on vozi automobil kragujevačkih registarskih tablica, na svom autu je zatekao poruku koja se tiče upravo njegovog grada

Jedan korisnik društvene mreže Fejsbuk je prošle godine na svom profilu objavio fotografiju poruke, koja ga je dočekala na njegovom automobilu u Splitu.

Srbi odgovorili Hrvatu koji je ostavio iznenađujuću poruku na kolima u Splitu: Evo kakve su mu reči uputili! (FOTO)

Naime, pošto on vozi automobil kragujevačkih registarskih tablica, jednog stanovnika Splita koji je nekada živeo u upravo u tom gradu to je verovatno asociralo na detinjstvo i mladost, pa mu je ostavio iskrenu i emotivnu poruku.

Očigledno mogu i lepe poruke da se ostave, a ne samo one pune mržnje. Sigurno da je svako bio pozitivno iznenađen, a i vi ćete.

- Baš mi je drago što vidim auto iz Kragujevca, grada gde sam nekad živeo - stanovao u ulici JNA (ne znam kako se sada zove), u onoj zgradi na početku ulice s leve strane pored pruge za Kraljevo odakle je moj ćale (majka je iz ovog grada). Želim vam dobar provod u Splitu gradu nekad pobratimu - pisalo je u poruci.

Muslimana, Srbina i Hrvata spojila saobraćajka: Neverovatna priča koju ne smete da propustite

VIDEO Ovako se Split oprostio od Olivera Dragojevića:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA