Gladnim i iscrpljenim vatrogascima u Hrvatskoj donirali pokvarenu hranu kojoj je rok istekao 2014. godine (FOTO)

- Mislim da svet treba da vidi kako se Hrvatskoj pomaže na uloženom trudu i rizikovanju života - napisao je jedan vatrogasac uz fotografiju kao dokaz sramote

  • 8

Vatrogasci u Hrvatskoj koji se danima bore sa požarima koji haraju Dalmacijom uručeni su paketi sa hranom kojima je rok istekao 2014. godine. Ova sramota otkrivena je na Fejsbuk stranici "Vatrogasci - naši heroji".

"Zapalila sam Brgud jer tamo žive Srbi!" Uhapšene dve devojke u Hrvatskoj, podmetnule su požar iz osvete?!

- Nije li ovo previše jadno da vatrogasci, koji se po dva dana bez hrane bore s požarom na mestima udaljenim od civilizacije po pet kilometara, dobiju paket hrane kojem je istekao rok trajanja 2014. godine... Mislim da svet treba da vidi kako se Hrvatskoj pomaže na uloženom trudu i rizikovanju života - napisao je jedan vatrogasac uz fotografiju kao dokaz sramote.

Međutim, to nije sve! Ništa manje sramotna nije ni činjenica da vatrogasci putem istog Fejsbuk profila doslovno mole za opremu potrebnu za borbu s vatrom.

- Ako neko ima gumu viška za kamion, dimenzija 9.00 r20. P.S. Vozilo nije vatrogasno ali je bilo sve vreme na požaru oko Vrane, vozili su vodu s njim i gasili - jedna je od objava koje razotkrivaju sav jad situacije u kojoj se nalaze hrvatski vatrogasci.

Traži se i jedna Motorola, potrebna za komunikaciju na terenu.

- Jedina Motorola DVD -a Lišane Ostrovičke nastradala je u požaru koji je ovih dana aktivan oko samog mesta... Ako ima ko da donira Motorolu nek mi se javi u inbox. Hvala - poručuje drugi vatrogasac.

A traži se i jedan rezervni deo za vatrogasno vozilo.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    24. avgust 2017 | 15:43

    Nase Srpske Cokolanice su bile ispravne koje su Hrvati dobili u Novogodisnjim paketicima,cudi me da su njihovi proizvodi neispravni.

  • Dača

    24. avgust 2017 | 14:47

    A nasima je kao bolja oprema?!U Pancevu imaju tri stara krsa od kamiona koja cuvaju za nedaj boze.

  • Тутор

    24. avgust 2017 | 20:06

    Тито да васкрсне, шлог би га стрефио.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA