Užas na Veliku Gospojinu kod Kumanova: Silovali staricu dva puta u istom danu, zet prijavio slučaj

Policija nije saopštila šta su za to vreme radila trojica njegovih saučesnika, ali su sva četvorica već narednog dana bila pronađena i uhapšena

  • 0

Osamdesetosmogodišnja starica, čije ime policija nije saopštila, iz sela Nikuljane blizu Kumanova, na severoistoku Makedonije, dva puta je u istom danu bila silovana u njenom domu.

Srbin iz Austrije silovao devojku (15) kad je odbila da spava s njim: Horor se desio u stanu njegovog dede

Monstruozni čin se dogodio 28. avgusta, na veliki hrišćanski praznik Velika Gospojina, oko 16 časova. Znajući da je žena sama, četiri nepoznate osobe su na silu upale u kuću starice.

Jedan od njih, koga je policija kasnije identifikovala kao A. Z. ( 22 ) iz Kumanova, uz pretnju i upotrebu sile odmah je nasrnuo na staricu. Nije mu bilo dovoljno što je baku jednom silovao, pa je to uradio još jednom.

Policija nije saopštila šta su za to vreme radila trojica njegovih saučesnika, ali su sva četvorica već narednog dana bila pronađena i uhapšena.

Silovanje starice MUP-u je prijavio njen 58-godišnji zet.

Foto: Telegraf

Nakon konsultacije sa javnim tužiocem, protiv A. Z. ( 22 ) iz Kumanova je podneta krivična prijava zbog silovanja.

Ovo nije prvi put da monstrumi u Makedoniji nasrću na nemoćne starice.

Žiteljima Makedonskog Broda još uvek je u živom sećanju zverski napad i silovanje sedamdesetrtogodišnje žene iz obližnjeg sela, koje se dogodio sredinom aprila ove godine.

Na staricu je, kako je tada saopštila policija, u njenom domu, nasrnuo I. M. (32) iz istog sela.

- On je oko 6 sati ujutro nekoliko puta pokucao na ulazna vrata, a kada mu je žena otvorila, on je uleteo u sobu i počeo zverski da je siluje i tuče, nanoseći joj povrede po celom telu. Žena je svo vreme vrištala i pružala otpor. U jednom trenutku je uspela da dograbi teslu i sa njom počela da udara I. M., koji je nakon toga pobegao - saopštili su iz policije.

Siledžija I.M. je uhapšen i odgovaraće za krivično delo silovanje.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA