Tužan oglas koprivničkog deke (90): "Tražim ženu bez penzije da se uda za mene"

"Nemam koga da me sahrani pa sam zato dao oglas u novine. Želio bih naći ženu s kojom mogu razgovarati, a dobro bi bilo da ima stan. Najvažnije mi je da me sahrani nakon što umrem u moju grobnicu, a ne u neki pijesak", ispričao je Golub

  • 10

U Koprivici, u Hrvatskoj, osvanuo je oglas bivšeg policajca , 90-godišnjeg Vjekoslava Goluba, koji je mnoge nasmejao, a u stvari je tužan.

Kad vidite oglas baka Dane, uplašićete se: Ona raskida ljubavne veze, i to povoljno (FOTO)

Najtužniji oglas ikada... poslednja rečenica baš boli (FOTO)

Njegov oglas prenosimo vam u celosti:

"Tražim žensku osobu, koja nema svoju mirovinu, da se uda za mene, a poslije moje smrti njoj će ostati moja mirovina", oglas je o kojem se poslednjih dana prepričava u koprivničkom kraju.

Golub živi u domu u Koprivnici.

"Nemam koga da me sahrani pa sam zato dao oglas u novine. Želio bih naći ženu s kojom mogu razgovarati, a dobro bi bilo da ima stan. Najvažnije mi je da me sahrani nakon što umrem u moju grobnicu, a ne u neki pijesak", ispričao je Golub za index.hr.

Kako je objasnio, nema ništa protiv toga da je žena koja mu se javi siromašna jer planira da joj ostavi svoju policijsku penziju od 3.700 kuna (oko 500 evra). Golub, koji se ženio tri puta, nikakvih drugih zahteva nema.

Golub je kao policajac radio od 1949. do 1972. godine, kad je otišao u penziju. Žene koje su zainteresovane mogu da mu se jave na broj +38591/129-1404.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mara

    16. septembar 2017 | 23:42

    A koje sam srece umrla bih prije njega😊

  • Jelka

    17. septembar 2017 | 09:44

    Zasto da ne, penzija propada ako nema zene, ili muza da je nasledi. Njegova zelja je hunana, a zeni, koja nema prihode bi dobro dosla

  • Zlatka

    17. septembar 2017 | 00:16

    Po nasem zakonu..minimum 4 god.u braku da bi se nasledila penzija...(90+4)😄 A oglas mi nije nimalo tuzan... Inace sam emotivna😉😄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA