Tragedija kod Strumice: Iliju ubila struja dok se tuširao, sin Marjan hteo da mu pomogne, pa stradao i on

Kad je video oca kako nepomično leži u kadi, on je bez razmišljanja pritrčao da mu pomogne

  • 2

Selo Sušica, blizu Strumice, na jugu Makedonije, danas tuguje. Ulice su prazne, a ljudi još uvek u neverici i šoku nakon saznanja da je struja ubila njihove komšije i prijatelje, Iliju i njegovog sina Marjana.

Tragedija kod Leposavića: Pecaroša udarila struja

Porodična tragedija se dogodila u subotu oko 21 čas. To veče, prema saopštenju policije, Ilija P. je ušao u kupatilo da se istušira. Samo što je pustio vodu, zbog neispravne instalacije, udarila ga je struja i na mestu ubila.

Pošto se otac dugo nije pojavljivao, u kupatilo je ušao i njegov sin Marjan P. (30). Kad je video oca kako nepomično leži u kadi, on je bez razmišljanja pritrčao da mu pomogne. To je bilo kobno i za njega. Struja je na licu mesta ubila i mladića.

Uviđaj na mestu nesreće je izvršila ekipa SUP Strumica, javni tužilac i stučnjaci kompanije za distribuciju i snabdevanje sa električnom energijom EVN.

Porodica i žitelji sela Sušica danas su se oprostili od svojih najmilijih, rođaka i prijatelja, oca i sina Ilije i Marjana.

Daljinac

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MIMA

    17. septembar 2017 | 23:26

    Od ovakvih tekstova,dobijam fobiju da idem na tuširanje!

  • Dani

    18. septembar 2017 | 05:32

    Neshvatam da je ljudima tesko ugasiti bojler prije tusiranja.ja se nikad nisam istusirao da ne ugasim bojler. a isto tako i supruga i djeca.saucesce porodici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA