Na igralištu išamarao ženu, pobegao i zaključao se u kuću: Svađa i opsada u Klisu počela zbog rođendana!

Drama je počela u subotu u popodnevnim časovima kada je osumnjičeni Davor F. na igralištu najpre izudarao svoju suprugu sa kojom se posvađao oko ćerkinog rođendana. Žena je pozvala policiju, a Davor u strahu od hapšenja, pobegao kući sa maloletnom ćerkom i zaključao se

  • 3

Pet sati juče je trajala prava drama u mestu Klis kod Splita kada je Davor F. (52) napre izudarao suprugu, a zatim se zatvorio u kuću sa maloletnom ćerkom i pretio da će ubiti sebe i nju iz automatske puške.

Pomahnitali mladić (20) u Splitu vitlao nožem i napadao ljude, ima povređenih

Stravičan požar kod Splita: Gore Klis i Solin, vatra stigla do kuća, vatrogasci izvlače ljude (VIDEO)

Maloletnu ćerku otac-otmičar pustio je nešto više od sat vremena pošto se zabarikadirao, a on se tek predao u subotu uveče oko 21.45 časova i to posle višečasnovnog razgovora sa policijskim pregovaračem.

Drama je počela u subotu u popodnevnim časovima kada je osumnjičeni Davor F. na igralištu najpre izudarao svoju suprugu sa kojom se posvađao oko ćerkinog rođendana. Žena je pozvala policiju, a Davor u strahu od hapšenja, pobegao kući sa maloletnom ćerkom i zaključao se.

Opsada je počela kad su saznali da je naoružan automatskom puškom zbog čega su pozvane dve taktičke grupe specijalne policije koje su opkolili kuću. Davor je sat vremena posle opasade pustio ćerku, a sam se odlučio predati i položiti oružje kada mu je stigao sin.

Davor je odveden u policiju i sledi mu krivična prijava za porodično nasilje i nelegalno posedovanje oružja.

Daljinac

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA