Progovorio otac vatrene Saške koja je namamila sveštenika na seks: Bio je potpuno opsednut mojom ćerkom (FOTO)

- O kakvom je čoveku reč dovoljno je pročitati njegovu izjavu koju je dao policiji u kojoj kaže kako mu se nakon jedne mise ukazala Gospa koja mu je rekla da on nije za svešteničku službu i da mora da se oženi Saškom s kojom će imati jedanaestoro dece - izjavio je Nedeljko Kovačević

  • 27

Seks skandal u katoličkoj crkvi u BiH, u kojem su glavni akteri sveštenik i troje ucjenjivača i dalje je top tema u Bosni. Iznos od 127.000 evra koje je navodno svešenik platio  ucenjivačima da ne budu objavljeni video-snimci njegovog seksa s mladim devojkama iz Modriče, prema onome do čega se došlo, nije jedini razlog, već njegova opsesija, mladom Modričankom Saškom Kovačević (22).

Saška Kovačević je namamila sveštenika na seks, a nekad je bila vrhunski sportista: Snimila je perverzije i napravila haos! 

– O kakvom je čoveku reč dovoljno je pročitati njegovu izjavu koju je dao policiji u kojoj kaže kako mu se nakon jedne mise ukazala Gospa koja mu je rekla da on nije za svešteničku službu i da mora da se oženi Saškom s kojom će imati jedanaestoro dece. To jasno govori o tome koliko je taj čovek opsednut mojom ćerkom. Ne bih da neko pomisli da ja štitim svoje dete, za sve što je učinila, a što je kažnjivo neka odgovara - kaže za "24 sata" Nedeljko Kovačević Bato, Saškin otac.

Kupio joj Mercedes za 18. rođendan

On naglašava da novac koji se spominje, njegova Saška nije videla, niti je za njim, tvrdi, imala potrebe pošto su joj on i njegova supruga sve u životu osigurali.

- Preko 26 godina radili smo u Švajcarskoj dobro plaćen posao, Saška je mlađa od naše starije ćerke 17 godina. Ona je naša mezimica koju sam od malih nogu usmeravao prema sportu smatrajući da je to za nju najbolje. Sve dok nije napunila 18 godina nastojao sam da kontrolišem svaki njen korak. Nakon što je postala punoletna sama mi je rekla da ne moram da se brinem jer ona zna šta radi. Podigao sam kredit i za njen 18. rođendan sam joj kupio Mercedesa - govori Nedeljko te ističe kako je njegova ćerka imala novca koliko joj je trebalo.

Foto: Facebook/Saška Kovačević

Uvučena u igru koju je neko drugi smislio

- Mislim, a to će sud da utvrdi, da je ona uvučena u igru koju je neko drugi osmislio. Njene najbolje prijateljice su mi ispričale neke stvari o tom svešteniku, u šta nisam mogao da poverujem. Ja tog čoveka ne znam, ali ako kaže da je moje dete pokušao da spase od lošeg društva, što mi nije došao kada je navodno Saška od njega uzela 7.000 konvertibilnih maraka (oko 3.500 evra), ja bih mu odmah vratio i pozvao bih svoje dete da je pitam zašto je uzela novac. O svemu nisam znao ništa, prema onome što mi je rečeno to traje mnogo duže nego što sam mislio, pa moje je dete bilo maloletno. Svešteniku, rekli su mi, to nije prvi put, takvim životom u kojemu su značajnu ulogu igrale mlade devojke živi desetak godina - priča Saškin otac.

Novac od donacija

On pretpostavlja da je novac koji su uzimali predstavljajući se lažno u Saškino ime od raznih donacija koje je sveštenik dobijao za obnovu.

Foto: Facebook/Saška Kovačević

- Najmanje je od vernika, jer ni oni sami nemaju, ali ako je i marka njihovog novca u ovoj nemaštini je previše. Još jednom kažem da ako je moja kćerka učinila nešto što je kažnjivo neka za to bude kažnjena, ali isto tako želim primerenu kaznu i za one koji su je uvukli u ovu igru. Postavljam i pitanje zašto sveštenik nije prijavio Mila Joksimovića kada i Sašku i njenog dečka Aleksandra, već je on uhapšen tek nakon 12 dana. Veliku ulogu u svemu ovome ima i Aleksandrova bivša supruga s kojom on ima dete, koja nije mogla da podnese da to dete za ruku vodi neko drugi – ispričao je Nedjeljko Kovačević Bato.

Porodica Kovačević u Modriči ima ustanovu za brigu o starijim i nemoćnim osobama 'Dana' koja je nazvana po Saškinoj majci. Trenutno imaju 45 štićenika i 11 zaposlenih.

Foto: Facebook/Saška Kovačević

– Saški sam rekao da sada u pritvoru ima dovoljno vremena da razmisli, želi li od roditelja da preuzme ovaj posao ili da nastavi putem na koji su je drugi naveli – rekao je Nedeljko.

Pročitajte još i:

Vatrena crnka Saška koja je snimala sveštenika tokom seksa i ucenjivala ga, poznata je političarka i prvakinja u karateu!

Porno skandal u Bosni: Saška napadala sveštenika, pa mu namestila devojku za seks. Snimila ga i ucenila za 127.000 evra!

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kristijan

    25. septembar 2017 | 15:29

    Ma jok,vidi se po njoj da je nevinašce 😂

  • Srb in

    25. septembar 2017 | 15:52

    O cemu ovaj mucenik prica boze dragi pa jel vidis nasta ti lici Saska sa 18 godina

  • Slavenski Banjaluka

    26. septembar 2017 | 02:32

    Pa joj ti kupi mercedes tajo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA