≫ 

BAHATOST NA DELU! Parkirala na autobuskoj stanici u Splitu, a onda joj je teški invalid očitao lekciju koju će pamtiti do kraja života! (VIDEO)

- Dok su putnici ulazili i izlazili, vozač je upozorio ženu vozača da ne sme da parkira na autobusnoj stanici, na šta se ona pravdala dobrim starim izgovoron da čeka nekoga samo minut - navodi Barišić

  • 2

Na autobusnoj stanici u Ulici Domovinskog rata, pre hotela "Atrium" , jedna žena nepropisno je na tom mestu parkirala svoj automobil, pa se "Prometovo" vozilo na liniji broj 9 zaustavilo do njenog, jer vozač nije mogao da priđe stajalištu.

Egzotika na ulicama Novog Sada: Dva FERARIJA parkirana usred PEŠAČKE ZONE u centru grada (FOTO)

Da li je ovo najbahatiji vozač u Beogradu? Ostavio "volvo" nasred trotoara pa napravio potpuni kolaps u centru (FOTO)

- Dok su putnici ulazili i izlazili, vozač je upozorio ženu vozača da ne sme da parkira na autobusnoj stanici, na šta se ona pravdala dobrim starim izgovoron da čeka nekoga samo minut. Kad je vozač zatvorio vrata i hteo da krene, jedan putnik ga je zamolio da ih otvori jer je želeo da izađe, prenosi jutarnji.hr.

- Vozač je to učinio, a čovek s amputiranom nogom koji se kreće uz pomoć štaka je stao na vrata i vidno iznerviran obratio se prekorno pomenutoj gospođi, jer mu se ista situacija dogodila i na stanici na kojoj je ušao u autobus - navodi Ivan Barišić, vođa Inicijative "Poštujmo naš stanice" i dodaje:

- Ni na toj lokaciji autobus nije mogao da priđe trotoaru, jer je jedan "gospodin" svoj mercedes parkirao na stanici i prebirao po mobilnom telefonu. Od pet stanica, koliko se taj čovek s invaliditetom vozio u "devetki", na njih četiri su bila nepropisno parkirana različita vozila.

Prema njegovim rečima, uzrujani putnik u jednom trenutku podigao je štaku i njome udario u retrovizor nepropisno parkiranog vozila u Ulici Domovinskog rata, pri čemu ga je verovatno oštetio. Zatim se vratio i seo na svoje mesto rekavši našem kolegi "sad možemo dalje".

- Čini mi se da su ogorčeni putnici pomalo počeli da uzimaju stvari u svoje ruke i sami se bore protiv uzurpatora njihova prostora, kad to već ne rade merodavne službe poput saobraćajne policije. Inicijativa "Poštujte naše stanice" ovim putem izražava ogorčenost stanjem bezakonja na gradskim ulicama, a posebno trajnom okupacijom autobusnih stanica od nepropisno zaustavljenih i parkiranih privatnih i dostavnih vozila.

Foto: Youtube/Telegraf.rs TV

U svojoj bezobzirnosti vozači ne vide da dovode u opasnost živote putnika koji prečesto moraju da čine nemoguće oko njihovih nepropisno zaustavljenih i parkiranih vozila, kako bi ušli ili izašli iz autobusa.

Prečesto starijim, slabije pokretnim osobama, trudnicama i majkama s decom u kolicima, i osobama s invaliditetom doslovno onemogućavaju ulaz ili izlaz iz autobusa.

Ovaj nemili događaj još je jedna posledica takve bahatosti splitskih vozača i potpunog ignoriranja propisa. Izgleda da nadležne do sada nije bilo briga! Hoće li novi gradonačelnik Andro Krstulović Opara biti bolji? - pita se sagovornik Slobodne Dalmacije.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragoljub

    28. oktobar 2017 | 07:21

    Ovde je jedno vozilo a u Nisu kod Gradske bolnice ih bude po tri-cetiri.

  • onaj koji mrzi vlast

    28. oktobar 2017 | 14:57

    35 godina vozim nikad gore u saobraćaju jadna milicijo i državo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA