Bosanski Bali-beg: Žene širom sveta poludele za momkom sa Balkana, a on je rešio da se skrasi u Beogradu (FOTO)

Za nepunih godinu dana od prve objave na Instagramu Kenan počinje da dobija pozive da radi reklame, glumi u videospotovima i da promoviše međunarodne brendove

  • 9

Tridesetjednogodišnji Kenan Tahirović postao je novo lice modne scene u BiH i regionu. Svoju iznenadnu popularnost, kako kaže, stekao je zahvaljujući Instagramu na gde je objavljivao svoje fotografije koje je snimao njegov brat. Žene su poludele za njim jer mnogo liči na turskog glumca koji u seriji "Sulejman Veličanstveni" igra lik Bali-bega.

Zgodni stjuard Matija obožava da leti, želi da postane pilot i voli izlaske: Traži se devojka koja će da ga dovede u red (FOTO)

Za nepunih godinu dana od prve objave na Instagramu Kenan počinje da dobija pozive da radi reklame, glumi u videospotovima i da promoviše međunarodne brendove.

 
Објава коју дели Kenan Tahirovic (@insta.kenan) дана

- Na početku su to bile manje reklame za satove, parfeme, maske za telefone itd. Jednom sam se vraćao iz Beograda i dobio sam poruku na Instagramu gde me pitaju da li želim da se pojavim u spotu i da se javim brzo kako bismo pregovarali.

Tada nisam znao ko je Haris Dubica i kada sam ukucao njegovo ime video sam da je najbolji u režiranju video-spotova i reklama u Švajcarskoj.

Sutradan smo se našli u Sarajevu i rekao mi je da me je Slađana Mandić lično izabrala, iako su već našli glumca iz Zagreba, ona je želela mene. Našla me je putem Instagrama - rekao je Tahirović u razgovoru za Klix.ba.

Saradnja sa velikim zvezdama

U posednje vreme snimao je reklamu u Barseloni sa jednom fudbalskom zvezdom, koja će biti prikazana na Svetskom prvenstvu.

Takođe, radio je i spot za jednu od najpopularnijih pevačica sa prostora bivše Jugoslavije, a on bi trebao da bude objavljen uskoro.

Detalje o oba posla nije smeo da iznosi zbog ugovora o tajnosti. Iako često putuje i kreće se u krugu popularnih osoba, to ga nije promenilo.

 
Објава коју дели Kenan Tahirovic (@insta.kenan) дана

Bosanski Bali-beg

Zbog specifičnog izgleda, u Španiji su mislili da je "njihov", u drugim evropskim zemljama misle da je Italijan, dok u Sarajevu misle da je iz Turske.

Najzanimljivije je bilo u Beogradu kada su neke devojke mislile da je Kenan ustvari Bali-beg (Burak Ozçivit) i fotografisale su ga krišom.

Nažalost, svoju blisku budućnost ne vidi u BiH, jer smatra da trenutno tu nema potencijala.

- Ovaj posao je slabo plaćen ovde, a kada je reč o Balkanu, onda je Beograd najbolje područje za ovo što radim.

 
Објава коју дели Kenan Tahirovic (@insta.kenan) дана

U kontaktu sam s mnogim agencijama u Švedskoj, Švajcarskoj, Austriji... Videćemo šta će biti, ali bitno mi je da radim jer ja volim da budem ispred kamere, da se fotografišem, da budem na setu i da posmatram sve to. Ipak, ovo je hobi - rekao je za Klix.ba.

U planu ima i pokretanje privatnog biznisa sa bratom, čemu bi se posvetio, a na tome rade već nekoliko godina. Veruje da će u BiH doći do promene s novim generacijama i povratkom dijaspore koja će doneti nove stvari, urbanost i znanje, što je ovoj zemlji potrebno da se pomeri sa mrtve tačke.

 
Објава коју дели Kenan Tahirovic (@insta.kenan) дана

Pogledajte još njegovih fotografija OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA