≫ 

Prelepu Anu je ubio dečko, bivši policajac. Pucao joj je u srce 4 puta, a onda je presudio sebi! (FOTO) (VIDEO)

Ana je bivša reprezentativka u sinhronom plivanju i fitnes trener. Radila je u fitnes centru "Play"

  • 9

U Gradišćanskoj ulici u Zagrebu je sinoć pronađena mrtva žena, a ubijena je, kako javlja policija, iz vatrenog oružja. Nešto kasnije, u Ulici baruna Filipovića pronađen je mrtav muškarac, takođe ubijen iz vatrenog oružja, prenosi Index.hr.

Detalji krvoprolića na ulicama Zagreba: Policajac koji je dobio otkaz pucao u bivšu devojku, pa presudio sebi

Foto: index.hr

Reč je o ubistvu i samoubistvu: bivši policajac upucao je svoju devojku, a onda presudio sebi. Reč je o informacijama koje zasad još nisu zvanično potvrđene. kako nezvanično saznaje Jutarnji list, za ubistvo se sumnjiči Dubravko Šikermeštar (36).

Kako je "Jutarnji" nezvanično saznao, reč je o policajcu koji je nedavno dobio otkaz u policiji, jer je trgovao informacijama u januaru 2015. godine dok je vodio kriminalistička istraživanja kao policajac VII policijske stanice Trešnjevka.

Foto: index.hr

Fitnes trener i bivša reprezentativka

Iako nema zvanične potvrde identiteta ubijenih, Index.hr saznaje da se radi o 29-godišnjoj Ani Kurtanjek. Ana je bivša reprezentativka u sinhronom plivanju i fitnes trener. Radila je u fitnes centru "Play" u Gradišćanskoj ulici, istoj onoj u kojoj je pronađeno njeno telo.

Foto: Facebook/Ana Kurtanjek

Na stranicama "Playa" piše kako je Ana veliki deo života provela aktivno se baveći sportom.

Foto: Facebook/Ana Kurtanjek

- Kao bivša reprezentativka u sinhronom plivanju proslavila se u tom sportu i postala sudija, članica izvršnog odbora u savezu sinhronog plivanja, ali i trener istog. Napredak u sportskom životu nije stao na tome i Ana je ubrzo oprobala svoje veštine na studijama gde se trenutno specijalizuje na kondicionoj pripremi sportista.

Foto: Facebook/Ana Kurtanjek

U svom trenerskom stažu postala je Les Mils trener sa naglaskom na bodyattack, bodypump, bodycombat, kao i bodybalance.U oba slučaja možete biti sigurni da će Vas do Vaše idealne forme pratiti profesionalac - pisalo je u njenom opisu.

Brutalno ubistvo

Bivši policajac je ispalio četiri hica iz vatrenog oružja u Anu. Policija je odmah po pozivu došla na mesto događaja i ogradila je prostor. O čitavom ovom slučaju ih je obavestio građanin koji je ubijenu ženu pronašao u podzemnoj garaži.

Foto: index.hr

Neno telo nađeno je odmah nakon ulaza u podzemnu garažu između dva automobila, a sva četiri hica ispaljena su joj u predeo oko srca i na mestu je preminula. Na ulazu u garaže postoji i videonadzor, ali nije sigurno da one pokrivaju i prostor gde se dogodilo ubistvo.

Foto: index.hr

Kad se ulazi u garažu i izlazi uzima se kartica, a pretpostavlja se da je Ana Kurtanjek ubijena u trenutku kad se spremala da napusti garažu nakon odrađenog treninga u fitnes klubu u kojem je upoznala i svog partnera, bivšeg policajca koji ju je sinoć ubio. Što je povod za ubistvo takođe nije poznato. To tek treba da se ustanovi kriminalističkim istraživanjem, a uviđaj na oba mesta trajao je do jutarnjih sati.

Pogledajte još fotografija sa Fejsbuk profila žrtve:

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realan

    30. novembar 2017 | 15:47

    Uvjek dobre ribe u vezi sa teskim idiotima.....

  • . Anica

    30. novembar 2017 | 10:48

    Svako ko digne ruku na ženu je kukavica.

  • Realno

    30. novembar 2017 | 11:21

    I kompleksasi u Srbiji maltretiraju lepe žene,nije to samo u Hrvatskoj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA