Slikarka spremala likvidaciju Baranina: U njenoj kući pronađen arsenal oružja (FOTO)

Postoje indicije da umetnica stoji iza dva paljenja vozila u Baru kao i da je postavila eksploziv na kuću jednog Baranina

  • 0

Policija je u nedelju uhapsila privatnu preduzetnicu i slikarku Danijelu Kisić Petrović (65), nakon pretresa njene porodične kuće u barskom prigradskom naselju Mirovici. Oni su kod nje pronašli veću količinu oružja koja nije dozvoljena, saznaju "Novosti".

Šta je sve zaplenjeno i ko je sve uhapšen tokom velike policijske akcije (FOTO) (VIDEO)

Nezvanično, hapšenjem Kisić Petrović sprečena je likvidacija jednog Baranina, čiji identitet za sada zbog operativnih radnji, policija ne saopštava. Policija je u prisustvu Kisić Petrović izvršila pretres još jedne njene kuće koja se nalazi kod uvale Utjeha, između Bara i Ulcinja.

Nakon što su saznali da se sprema likvidacija u Baru, barski policajci pribavili su naredbu za pretres stana i drugih prostorija koje koriste Kisić Petrović i njen sin Kristofor Petrović (30).

Foto: Uprava policije, Facebook

- Pretresom prve lokacije u barskom naselju Mirovica policija je pronašla i oduzela oružje za koje građani ne mogu imati dozvolu i veću količinu municije oružja: hekler sa dva okvira punim municije, škorpion sa tri okvira puna municije, revolver pištolj nn marke sa sedam komada municije u njemu, fantomku, lisice, gasni pištolj, pribor za čišćenje oružja, tri pečata i jedan štambilj za koje se sumnja da su falsifikovani kao i preko 2.000 komada razne pištoljske municije - kazao je za Novosti tužilac Radovan Đurišić PR Osnovnog državnog tužilaštva u Baru.

Postoje indicije da Kisić-Petrović stoji iza dva paljenja vozila u Baru kao i postavljanje eksploziva na kuću jednog Baranina.

Danijela Kisić Petrović, koja ima slovenačko državljanstvo, a poreklom je iz Bara, dosta je prisutna u javnosti nakon brojnih podnesenih tužbi protiv sugrađana.

Foto: Facebook

Kada je kontroverznom biznismenu Isku Boljeviću zapaljeno vozilo i radnja na Utjehi gde je imao štetu preko 30 hiljada evra, on je opisao Kisić Petrović navodeći da policija treba da ispita po čijem nalogu ta žena radi.

Ona je preuzela deo plaže na uvali Utjeha čiji je Boljević bio zakupac godinama, a prema policijskim izvoprima, planirana likvidacija nije bila usmerena prema Boljeviću.

Daljinac

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA