Uhapšen roštiljdžija zbog sumnje da je silovao maloletnicu u Sarajevu: Izašli su na piće, pa je prisilio na polni odnos u automobilu

Priveden je radnik u jednoj sarajevskoj ćevabdžinici

  • 1

Mladića koji se sumnjiči da je u ranijem vremenskom periodu silovao maloletnicu uhapšen je juče u Sarajevu.

(UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA) Devojčica silovana, pa zadavljena i bačena na đubre, serijski ubica na slobodi? Jezivi zločin potresao milione ljudi!

Prema pisanju Faktora, priveden je radnik u jednoj sarajevskoj ćevabdžinici.

Navodno je pre toga, maloletnica slučaj prijavila Policijskoj upravi Novi Grad. U prijavi stoji da je sa mladićem izašla na piće u jedan sarajevski ugostiteljski objekat i da je on posle automobilom trebao da je odveze kući.

Maloletnica se kasnije poverila svojoj majci da ju je u automobilu prisilio na polni odnos. Ona i majka odlučile su da slučaj prijave i policiji.

Tužilac će sutra ispitati mladića, a policija proverava navode prijave i radi na prikupljanju dokaza u ovom slučaju i nakon toga će doneti odluku o daljim merama koje će biti preduzete u ovom slučaju.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubomir

    11. januar 2018 | 20:14

    Na sta sve ovo lici,naravno da je momak kriv ako je imao odnos sa maloletnicom ali ode kod majke,pa se sa njom konsultuje,zao mi je sto takve maloletnice izlaze u grad a majke ih ne cuvaju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA