≫ 

Užas u Makedoniji: Muškarac silovao devojčicu mesec dana, pa nasrnuo i na njenu stariju sestru

Kada je devojčica sve to ispričala svojim roditeljima, majka je odmah policiji u Valandovu prijavila monstruma

  • 0

Žitelji Valandova, gradića na jugoistoku Makedonije u šoku su nakon saznanja da je 55-godišnji čovek iz obližnjeg sela Pirava skoro mesec dana silovao devojčicu (8) iz njihovog grada. Agonija devojčice je trajala mesec dana, a okončana je tek kada je njena majka policiji u Valnadovu prijavila monstruma.

O paklu kroz koji je prolazila njena ćerkica doznala je od svoje starije, takođe maloletne ćerke (15), koja je srećom uspela da se otrgne iz kandži siledžije i pobegne.

Muž saznao da ga žena vara, pa pozvao njenog ljubavnika: Bosanka dobila batine od obojice, udarali je nemilosrdno po glavi!

Njena majka je u policiji rekla da je 55-godišnji žitelj iz sela Pirava, čije ime policija nije saopštila, u više navrata tokom mesec dana "izvršio polno dejstvo" nad njenom osmogodišnjom ćerkom.

Žena je policajcima ispričala da je monstrum u nekoliko navrata pokušao da siluje i njenu stariju, 15-godišnju ćerku, ali je ona srećom uspela da pobegne.

Kada je devojčica sve to ispričala svojim roditeljima, majka je odmah policiji u Valandovu prijavila monstruma.

Iz MUP-a su saopštili da preduzimaju mere na rasčišćavanju ovog užasnog slučaja pedofilstva.

Daljinac

(D.J)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA