Muslimanske umrlice u Zagrebu premazali svinjskom mašću (FOTO)

Autorka fotografije razočarana prizorom koji je zabeležila, napisala je da se 25.000 muslimana borilo za Republiku Hrvatsku, a da je oko 1.000 njih i poginulo u tom pohodu, kao i da je njen otac tom prilikom ostao nvalid koji umesto kičme ima gvozdene pločice

  • 8

Fotografija dve muslimasnke umrlice koje je neko premazao svinjskom mašću, a koja je uslikana u Zagrebu, osvanula je danas na Tviteru i pritom uzburkala ovu društvenu mrežu.

Korisnica Tvitera koja je objavila fotografiju, napisala je da je taj prizor snimila u zagrebačkom naselju Borongaj, prenosi Index.hr.

>>>REPUBLIKA HRVATSKA JE PREMINULA: Osvanule bizarne umrlice u Zagrebu sa slikom Praljka i njegovim poslednjim rečima (FOTO)

Na fotografiji se vide dve umrlice osoba muslimanske veroispovesti, na koje je, tamo gde se nalaze zvezda i polumesec, neko zalepio svinjsku mast.

Autorka fotografije razočarana prizorom koji je zabeležila, napisala je da se 25.000 muslimana borilo za Republiku Hrvatsku, a da je oko 1.000 njih i poginulo u tom pohodu, kao i da je njen otac tom prilikom ostao invalid koji umesto kičme ima gvozdene pločice.

Komentari na Tviteru pokazuju da je većina kokrisnika te društvene mreže zgranuta ovim postupkom i svi se slažu u jednom, a to je da ekstremnih pojedinaca koji prave ovakve izgede ima svuda i da ipak ne bi trebalo generalizovati celo društvo zbog njih.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wien

    29. mart 2018 | 17:42

    Ma nije moguce...pa vi ste vazda njihovo cvijece bili...

  • Тодорић

    29. mart 2018 | 17:28

    Јако ружно. Јако некултурно. Мртве,ко год да су треба поштовати,као и жалост оних који су остали.

  • Mile.

    29. mart 2018 | 16:30

    Bolesnika je bilo i biće ih dok je sveta i veka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA