Mužu je dvaput spasila život u jednom danu: Bračni par autom sleteo u Dunav u Vukovaru, uspeli su da izađu iz njega (VIDEO)

Šezdesetogodišnji vozač G.M. i njegova četiri godine mlađa supruga, koja se nalazila na suvozačkom mestu, uspeli su nepovređeni da izađu iz vozila koje se zaglavilo u mulju u priobalju

  • 3

U Vukovaru je u utorak oko 18 časova bračni par uleteo u automobilom u Dunav, a tragedija je izbegnuta u poslednjem momentu. Nesreća se dogodila blizu šetališta iza dvorca Eltc, a policija još uvek istražuje okolnosti koje su do toga dovele.

Šezdesetogodišnji vozač G.M. i njegova četiri godine mlađa supruga, koja se nalazila na suvozačkom mestu, uspeli su nepovređeni da izađu iz vozila koje se zaglavilo u mulju u priobalju.

Ipak, ronioci su više od sat vremena pokušavali da lociraju automobil na dnu, a potom su im u izvlačenju pomogli vatrogasci i HGSS.

>>>Automobil uleteo u Dunav kod Ribarca: Žena pokušala da izvadi stvari, pa i ona ostala u vodi, hitno prebačena u Urgentni

Paralelno s tim, bračni par je saslušan, kako bi se utvrdile sve okolnosti. Njihovo vozilo biće podvrgnuto veštačenju kako bi se otklonile sumnje u eventualni kvar, jer, kako navode očevici, sletanje automobila u reku bio je suicidalni čin vozača.

- Ne želim da razgovaram o tome. Shvatite me - rekao je kratko ženski glas na adresi stanovanja supružnika.

Njihove komšije su u šoku i navode da je njihova komšinica tog dana dva puta suprugu spasila život. Navodno su se vozili prema bolnici nakon što je neposredno pre toga muškarac pokušao da se ubiije, ali supruga ga je spasila. Ipak, umesto u bolnicu, izgleda da je odlučio da iih oboje odvede u smrt. Nesrećna žena nije se dala, pa je učinila sve što može kako bi osim sebe, ponovo spasila i supruga.

- Oni su u brakorazvodnoj parnici, ali on je emotivac - naveo je jedan od komšija.

(Telegraf.rs/Jutarnji list)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лицемер

    19. april 2018 | 11:35

    Он је кукавица а не емотивац.

  • max

    19. april 2018 | 12:18

    Ovome nema spasa ako je odlucio da se ubije to ce i na kraju uspati da uradi

  • Cika Velja

    19. april 2018 | 11:38

    E zalosti i tuge od zivota???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA