Otac Davida Dragičevića: "Mog sina ubili su Srbi, njih 15-20" (FOTO) (VIDEO)

On je rekao da su svi koji su saučesnici u ovom slučaju rušitelji Republike Srpske, rušitelji pravde i istine

  • 19

U centru Banjaluke je i u ponedeljak održan skup "Pravda za Davida", na kom je otac Davida Dragičevića imenovao osobe koje smatra da su krivi za Davidovu smrt.

Davor Dragičević tražio je i da se javno imenuju svi koji su krivi za Davidovu smrt. On se zahvalio svima na podršci.

Izgleda da neću daleko stići, jer sam ja samo pijun u ovoj priči: Pesma koju je napisao David Dragičević himna protesta u Banjaluci (FOTO) (VIDEO)

On je rekao da su svi koji su saučesnici u ovom slučaju rušitelji Republike Srpske, rušitelji pravde i istine.

Telo mladića Davida Dragičevića pronađeno je na ušće reke Crvenke u Vrbas Foto: Facebook/Radanovic Suzana Zoran

- David je ubijen, mene interesuju imena, interesuju me ti frajeri, njih 15-20 na jednog momka, na Davida Dragičevića - rekao je on. 

Davidov otac dodao je da su "ubice Davida Dragičevića Srbi", preneo je RTVBN.

- Imate rok pre Skupštine - izjavio je Davor Dragičević.

On je pozvao sve na mirna okupljanja do Đurđevdana.

- Od Đurđevdana ja odavde više ne idem. Mi smo ljudi koji traže istinu i pravdu - poručio je on. Dodao je i da će toga dana, 6. maja, on, Davor Dragičević, sve javno prozvati.

Podsetimo, David je nestao u noći sa 17. na 18. mart 2018. godine nakon što se udaljio iz porodične kuće. U potragu za njim je bila uključena Policija Republike Srpske i brojni građani, a roditelji su nudili i novčanu nagradu. Telo mladića je pronađeno na ušću pritoke Crkvene u reku Vrbas kod tvrđave Kastel, dana 24. marta. Davidova smrt je izazvala odek i reakcije u javnosti u Republici Srpskoj budući da je obdukcijom utvrđeno da je smrt nastala utapanjem, ali ne i da li je u pitanju nesreća, ubistvo ili samoubistvo, uz brojne kontroverzne informacije o Davidom kretanju u noći nestanka.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dea

    2. maj 2018 | 19:55

    @N N RAZUMEM DAVIDOVOG OCA I TREBA DA SE BORI ZA PRAVDU I SLAZEM SE DA JE TO PRAVI RODITELJ. Isto tako i mi cekamo pravdu . Nama je drug ubijen pre dve godine ali sve vreme sup cuti stite se akteri. A znamo ko ga je jurio tu noc . Ali uzalud oni nista ne poduzimaju . Nadam se da ce Davidovi roditelji strpati ubice u zatvor i da ce tu trunuti do kraja zivota

  • Wien

    3. maj 2018 | 07:21

    Aman zasto covjece...zasto bas tvog sina....sta je uradio...bio na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme ili je nesto drugo u pitanju...naravno da sam za da se ubice kazne kao i korumpirani policajci ali brate ne kontam pricu....zasto bas njega a ne nekog drugog....?!?!

  • Maja

    2. maj 2018 | 19:14

    Molim gospodina oca da nam prvo razjasni ZASTO BI NEKO UBIO OVOG MLADICA!?cime se on to bavio i u kakvoj je prici usao da bi ga ubili 15-20 Srba!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA