Situacija u Splitu nikad gora: Policija nemoćna protiv bandi, čak se svađe u saobraćaju završavaju pucnjavom

Izvor iz splitske policije, kaže da su svesni da situacija nikada nije bila gora, a već pogledom na stranice crne hronike postaje jasno da gradom vladaju kriminalci, mafijaške grupe i bande

  • 8

Bezbednosna situacija u Splitu nikad nije bila gora, a policija je nemoćna protiv bandi, piše portal 24sata.hr. Kako prenose, poslednjih nekoliko nedelja ne prođe noć, a da se u Splitu nije desio neki krvavi obračun, kao i da poslednjih nekoliko godina "prave horor scene tresu splitske ulice i unose nemir među građane".

Jezivi snimak iz Splita: Upucani momak, sav krvav, leži na asfaltu i doziva pomoć (FOTO) (VIDEO)

Kako se navodi, situacija je postala toliko ozbiljna, da se stanovništvo plaši uveče da izlazi iz kuća. Izvor lista navodi da se u parku u centru grada okupljaju bande i da se tu diluje droga, ko i da to zna policija ali da ništa ne preduzima.

- Kaštel Lukšić posljednjih je godina raj za dilere i kamatare, a to svi znaju. Pogledajte park u centru mesta, tamo noću ne prolaze ni najhrabriji - govorili su meštani Splita još pre nekoliko godina.

Portal podseća na obračun nožem od prošle noći kada je nakon svađe povređen jedan tinejdžer, kao i da je to samo poslednji u nizu okršaja u kojima je korišćeno i vatreno i hladno oružje.

Učesnici su uglavnom mlađi ljudi, a među njima ima i tinejdžera, a često se radi o okršaju kriminalaca zbog droge. Takvi slučajevi pokazuju kako nisu u pitanju "samo" krvavi međusobni obračuni kriminalaca, nego i da za život treba strepe svi građani Splita.

Čak i banalne svađe u saobraćaju završavaju pucnjavom.

Izvor iz splitske policije, kaže da su svesni da situacija nikada nije bila gora, a već pogledom na stranice crne hronike postaje jasno da gradom vladaju kriminalci, mafijaške grupe i bande, piše portal.

Kako se navodi, da je problem u čitavom sistemu, dokaz je činjenica da su mnogi od napadača, a i žrtava od ranije poznate policiji.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toni

    6. maj 2018 | 17:37

    Nema Srba pa se jedu izmedju sebe , grad pun narkomana i svakojakog ološa sa ustaškim pedigreom

  • Ocajno pero

    6. maj 2018 | 19:31

    Sad ce Plenkovic da izadje i kaze do Srpska obavestajna sluzba svadja Hrvate medjusobom pa se ubijaju. Siromah covek. Toliki mu je IQ. Sta ocekivati od onih koji crtaju kukasti krst po terenu Hajduka i samo divljastvom se hvali.

  • Ema

    6. maj 2018 | 17:33

    A u Beogradu cvetaju ruze...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA