Snimak brutalne likvidacije Migija: Čovek u crnom ispalio 9 metaka u Kruščića (VIDEO)

Ubica je pritrčao Miodragu Kruščiću, ispalio nekoliko hitaca u njega i pobegao istim putem kojim je i došao

  • 0

Vlasnika podgoričke diskoteke Bigl, Miodraga Migija Kruščića, koji je ubijen 21. maja u Podgorici, ubio je čovek u crnom, sa silikonskom maskom na licu. On je u Kruščića ispalio devet metaka, pokazuje snimak sa sigurnosne kamere.

Ubijen vlasnik diskoteke u Podgorici: Pogođen u vilicu, lekari se bezuspešno borili za njegov život (FOTO)

Snimak je zabeležila kamera obližnjeg lokala.

MIodrag Kruščić, Foto: Facebook/Migi Kruščić

Ubica je prišao vlasniku diskoteke koji je sedeo sa novinarkom Vijesti. Kruščić ga je primetio, panično skočio sa svog mesta i tom prilikom oborio sto. Kruščić je pokušao da pobegne, međutim ubica je bio blizu i upucao ga je.

Jasan potpis ozloglašenog crnogorskog klana: Likvidirali Migija usred kafića, zapalili "golf", pa pobegli (FOTO)

O rešenosti ubice da krvavi plan sprovede do kraja ukazuje i podatak da je Kruščić, ranjen, pokušao da pobegne, ali je nakon dva-tri metra pao na travu. Ubica mu tada prilazi i u njega ispaljuje još hitaca, a potom odlazi istim putem odakle je došao.

Novinarka je povredila glavu od stakla koje se polomilo u trenutku dok je pokušavala da se zakloni od egzekutora. Okupljeni stanari zgrade i gosti lokala, pokušali su da pruže pomoć Kruščiću koji je davao znake života i u trenutku kada je stigla ekipa Hitne pomoći.

Policijska traka oko mesta zločina, Foto: Facebook/Podgoricki vremeplov

Policija je ubrzo došla na lice mesta, ispitani su svi svedoci likvidacije, a u to vreme javljeno je da je na drugom kraju grada pronađen zapaljen automobil. Odmah se posumnjalo da je to vozilo kojim je ubica pobegao sa mesta zločina, što se ispostavilo kao tačno jer su u zapaljenom vozilu pronađeni delovi oružja.

Ubica Miodraga Kruščića najverovatnije je iz Crne Gore jer dobro poznaje teren i okolinu Podgorice, nezvanično se saznaje iz policije, piše Blic. Isti izvor tvrdi da se pod lupom policije nalazi ogranak kavačkog klana iz Podgorice, jer kako kaže, bez sumnje je u pitanju nastavak obračuna tog i škaljarskog klana.

Pogledajte brutalnu likvidaciju:

Kruščić je najverovatnije ubijen zbog poslovnih odnosa sa pripadnicima škaljarskog klana i to iz pištolja marke "glok" kalibra 9 mm.

VIDEO: Policijski uviđaj posle oružanog obračuna na Čukarici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA