Srbin uhapšen u Budvi: Mladić iz Užica prokrijumčario 653 tablete ekstazija u Crnu Goru u nameri da ih proda

Kriminalistička obrada naime upućuje na sumnju da je M.P. na teritoriji Srbije nabavio i u Crnu Goru radi dalje prodaje prokrijumčario navedene tablete ekstazija koje su pronađene u stanu koji je koristio u Budvi

  • 0

Službenici Odseka za borbu protiv droge su u Budvi uhapsili M.P. (25) iz Užica zbog sumnji da je nabavio i držao drogu radi dalje prodaje. Službenici Uprave policije MUP-a Centra bezbednosti Budva pronašli su i oduzeli 653 tablete ekstazija.

Naime, službenici CB Budva su juče, 10.06.2018. godine, u naselju Lazi u Budvi kontrolisali dva lica, M.S. iz Užica i R.Č. iz Vrbasa, državljane Srbije. Pregledom stana, koji su policijski službenici izvršili nakon pregleda lica, a koji su ova dva lica koristila, pronađena je i oduzeta kesa sa 653 tablete MDMA (ekstazi).

Vlasti BiH vraćaju u zemlju teroriste ISIS-a sa porodicama: U ratnim zonama trenutno ima 120 njihovih državljana, među njima 50 dece

O pronalasku droge obavešteni su službenici Odseka za borbu protiv droge koji su sproveli kriminalističku obradu kojom je između ostalog utvrđen identitet još dva lica koja su koristila stan, pomenutog M.P. iz Užica i N.K. iz Pljevalja, kao i to da tablete ekstazija pripadaju M.P.

Uhapšeni će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu Foto: e-stock.us/Petar Jovanović

O događaju je upoznat nadležni državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, budući da se došlo do sumnje da je M.P. prokrijumčario ekstrazi iz Srbije, te je stoga za krivično delo koje je izvršeno u ovom slučaju nadležno navedeno tužilaštvo.

Kriminalistička obrada naime upućuje na sumnju da je M.P. na teritoriji Srbije nabavio i u Crnu Goru radi dalje prodaje prokrijumčario navedene tablete ekstazija koje su pronađene u stanu koji je koristio u Budvi.

M.P. je lišen slobode, dok su od M.S, R.Č. i N.K. uzete izjave. Osumnjičeni M.P. će uz krivičnu prijavu biti priveden navedenom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Pronađena opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi veštačenja.

VIDEO: Srpski narko-bosovi ostali bez 1150 kg droge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA