Makedonija puna pedofila: Starac silovao devojčicu (11), mladu čobanicu (16) napao manijak dok je čuvala ovce

Više sreće od devojčice iz Ohrida imala je mlada čobanica (16) iz jednog sela blizu Vinice

  • 0

Jedanaestogodišnja devojčica iz Ohrida bila je žrtva matorog pedofila F.Š. (71), protiv koga je Osnovno javno tužilaštvo iz Ohrida podnelo prijavu za počinjeno krivično delo "polni napad na dete koje nije napunilo 14 godina".

Muškarac (65) mesecima seksualno zlostavljao tri devojčice od 7 godina

Prava drama, kako je javio portal Ohrid1, dešavala se u blizini ambulante Voska u Ohridu, a iz policije su sopštili da je deda napao devojčicu oko 14 časova u ulici Goce Delčev.

Seksualni napad na maloletnicu policiji je prijavila njena baka R.A. (46). Nad devojčicom je, saznaje portal Ohrid1, bio izvršen lekarski pregled kojim je utvrđeno da je maloletnica bila žrtva nasilnog seksualnog odosa.

Policija je ubrzo pronašla i uhapsila matorog pedofila, koji je organima vlasti i od ranije bio poznat po seksualnim napadima.

Više sreće od devojčice iz Ohrida imala je mlada čobanica (16) iz jednog sela blizu Vinice na istoku Makedonije.

Dok je čuvala ovce na ispaši nju je napao nepozati čovek i pokušao da je siluje. Devojčica je uspela da se oslobodi iz kandži siledžije i pobegne kući. Tamo je majci, 36-godišnjoj ženi, čije ime policija nije saopštila, ispričala šta joj se desilo, a ova je pohitala u MUP i pokušaj silovanja prijavila policiji, koja traga za napasnikom.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA