≫ 

Bahati gazda Hrvat ogradio celu plažu, pa pokušao da otera posetioce koji nisu hteli ležaljke: Ovo je moja država, moje more! Zato i sediš na zemlji (VIDEO)

Najnoviji primer stiže s plaže u centru Selca, mesta pored Crikvenice u Hrvatskoj, gde su turisti snimili bahatog iznajmljivača ležaljki

  • 33

Na hrvatskoj obali već neko vreme traje hladni rat između iznajmljivača ležaljki i ostalih potrepština za plažu i turista koji odbijaju, skupo, da plate te ležaljke i koriste samo sopstvene peškire. Čitaoci portala index.hr poslali su video snimak nastao na plaži u Selcu, mestu pored Crikvenice.

Ne deri se jadan! Skloni se odavde: Crnogorka brutalno odgovorila na pokušaje da je oteraju sa plaže, jer nije htela da plati ležaljku (VIDEO)

Najnoviji primer stiže s plaže u centru Selca, gde su prošle nedelje turisti snimili bahatog iznajmljivača ležaljki kako s plaže tera ljude koji su odlučili da ne unajme ležaljku od njega.

NISMO ZAJEDNO OVCE ČUVALI

Kad je iznajmljivač prišao turistima i obratio se muškarcu s "ti", on ga je odmah upozorio da nisu zajedno "ovce čuvali" i da mu se obraća s "vi".

- Delujete kao da jeste ovce čuvali - odgovara mu iznajmljivač ležaljki. - Možemo li se nešto dogovoriti? Da sutra ne budete ovde - pokušava gazda da se "dogovori".

- Ne može - odgovaraju posetioci plaže kao iz topa.

Onda je probao da ih nagovori rečima da će im unajmiti samo jednu ležaljku. Ali su mu rekli da "se ne daju ucenjivati".

Turisti nisu dali da ih vlasnik ležaljki ucenjuje, Foto-ilustracija: pixabay.com

- Zato i sediš dole na zemlji, jer nikad ništa nisi u životu uradio od te silne pameti - provocira "gazda". - Ti si jedna lenčuga! - govori i odlazi, potom se snimak prekida.

Ponovo je došao kod istih posetilaca i govori im da imaju "praznu glavu i bezobrazan mentaljitet!".

VEĆI SAM JA HRVAT OD TEBE

- Mentaljitet!?

- Da, veći sam ja Hrvat od tebe! - smatra vlasnik ležaljki. - Misliš ako si iz Osijeka da si onda neka velika fora! Zbog takvih kao ti beže odavde normalni. Sada ćemo ovo rešavati na ružan način, ej, ali na ružan način!

Čitaoci javljaju da je bahati "gazda plaže" ogradio celu plažu, obilazio ljude koji nisu plaćali ležaljke i pokušao da ih otera s plaže, a kasnije im je navodno pobacao i peškire.

VIDEO: Jedva čekali leto i zamalo izgubili glave

(Telegraf.rs/Index.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prvi Hrvatski Redarstvenik

    23. jul 2018 | 23:25

    Bio je jedan slučaj na otoku Pagu,prije 4 godine.5-6 obitelji Hrvatska porijekla govorila na Njemačkom zbog lakše komunikacije sa djecom.Gazda hotela svojatao plazu ispod hotela i postavio ležaljke. Sišao među njih i pod utjecajem alkohola dobio hrabrosti,te počeo bacati ručnike i dječje igračke okolo i u more.Mladić svojih oko 35 godina bivši borac Prida ,odjeven u široku majicu i hlače ,jer je tek pristigao da se pridruži sa obiteljima.Odmah onako kroz šaleuupozorio dotičnog vlasnika hotela.Ovaj zbog toga onako pijan i bahat nasrnuo na mladića.Gazda hotela je popio takve batine da je završio 51 dan u bolnici.Rezultat: 5 slomljenih rebara,slomljen nos,slomljena lijeva podlaktica,lijevo koljeno i potpuno smrskana desna šaka.O hematomima po licu i drugim dijelovima tijela da i ne pričam.9 mjeseci koristio invalidska kolica i još 2 godine štaku i štap.Počinitelja policija nikad pronašla a mogao sam biti svjedok.Vlasnik hotela iz njemu znanih razloga nije tražio odšteti zahtjev.Dolazim svake godine u goste u apartman tik uz taj hotel.Redovno pijem jutarnju i večernju kavu.Često viđam i danas upravo vidio gazdu, miran kao bubica osmijeh gostima od uha do uha.Ležaljki ima ali 5 puta manje i nema da silazi dole i da viče.Batina iz raja izašla.

  • MVP

    23. jul 2018 | 22:23

    Com je agresivan, logicno da je Hrvat, genetika je cudo. Da mu deda nije bio cuvar u Jasenovcu.

  • kaka

    23. jul 2018 | 23:23

    Ovaj sto iznajmljuje je Albanac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA