U sudaru dva vozila kod Modriče poginula jedna osoba

Vozač automobila "polo" D. T. (68) iz Modriče poginuo je u sudaru sa teretnim vozilom "mercedes"

  • 0

Na magistralnom putu M-17 u naselju Jakešnica kod Modriče dogodila se danas posle 14 časova teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo muškarac.

Vozač automobila "polo" D. T. (68) iz Modriče poginuo je u sudaru sa teretnim vozilom "mercedes", na magistralnom putu Doboj-Modriča u mjestu Jakešnica, potvrdila je iz Policijska uprava u Doboju.

U udesu koji se dogodio u blizini "Nestro petrol" pumpe povređen je i vozač teretnog vozila "mercedes" R. S. (35) sa područja opštine Modriče saopšteno je iz policije.

Magistralni put Modriča – Doboj bio je tri časa zatvorena za saobraćaj zbog uviđaja.

Stradali je, prema nezvaničnom saznanju "Novosti" Dragomir Tomić (68) iz Modriče. Tomić je bio aktivni društveno sportski radnik u Modriči, dugo godina bio je direktor Kulturno sportskog centra u u tom gradu, a obavljao je važne sportske dužnosti odbojkaškom klubu Modriča.

Dežurni tužilac okružnog tužilaštva Doboj naredio je da se telo stradalog preveze na prosekturu Dobojske bolnice gde će se obaviti obdukcija tela stradalog.

(Telegraf.rs / Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA