≫ 

Nezapamćeni zločin iz banalnog razloga: Majka, otac i ćerka brutalno ubijeni na spavanju (VIDEO)

Pošto se oni sinoć nisu pojavili na porodičnom veselju, rođaci su otišli do njih, a u kući su zatekli jezivu scenu

  • 5

Žitelji Debra, mirnog gradića na zapadu Makedonije su u šoku nakon saznanja da je u Ulici „1. Maj“, u njihovoj porodičnoj kući, hladnokrvno pobijena skoro cela porodica, Amit Pocesta ( 54 ), njegova godinu dana mlađa supruga Nazime i njihova ćerka Anila ( 14 ).

Sve troje su ubijeni noćas na spavanju, a njihova beživotna tela su otkrili rođaci pošto se nisu pojavili na porodičnom veselju. Motiv ovog nezapamćeg zločina je najverovatnije banalan - spor oko međe, a sumnja se da je ubistvo počinio neko od rodbine.

Ragbista težak 130 kg tukao Srpkinju do smrti usred dana: Kristina umirala ispred svog doma u Sidneju dok su komšije slušale njene krike (VIDEO)

Kuća u kojoj je izvršeno svirepo ubistvo; Foto: TV Telma

Tragediju su otkrili bliski rođaci porodice Pocesta. Pošto se oni sinoć nisu pojavili na porodičnom veselju, rođaci su otišli do njih, a u kući su zatekli jezivu scenu. U spavaćoj sobi, u lokvi krvi su ugledali bračni par Amita i Nazime Pocesta, a u dečijoj sobi je ležela ubijena njihova ćerka Anila.

- Jutros u 9 sati su trebali da budu na svadbi kod sestre ubijene žene. Pošto se sinoć nisu pojavili, prvo su im se nekoliko puta javljali telefonom, a kada se ni tada niko nije javljao došli su da vide šta se dešava. Ulazna vrata su bila zaključana, a prozor otvoren. Rođak je ušao kroz prozor. U jednoj sobi je video dvoje mrtvih, a u drugoj jedno mrtvo telo, izjavio je komšija ubijenih za skopsku televiziju Telma.

Rodbina, prijatelji i komšije u šoku; Foto: TV Telma

Rođaci ubijenog bračnog para i njihove ćerke, koji žive u susednoj kući, kažu da ništa nisu čuli, niti su primetili bilo šta sumnjivo. Naglašavaju da su Pocesta bili mirna porodica i nije im jasno zašto bi neko posegnuo po njihove živote. Dodaju da je sreća u nesreći što u trenutku zločina sa njima nisu bila njihva druga dva deteta, koja su se zbog posla pre dva dana vratila u Italiju, gde je godinama živela i radila ova petočlana porodica.

- Ništa nismo čuli. Ubijeni su svi troje, otac, majka i ćerka. Bili su veoma dobri, familijarni ljudi. Na radu u inostranstvu su 30 godina, rekao je kroz suze njihov rođak.

Pretpostavlja se da je razlog ubistva spor oko međe; Foto: TV Telma

Motivi trostrukog zločina još nisu poznati, a u Debru se već spekuliše da je zločina izvršen najverovatnije zbog spora rodbine oko međe.

- Ubistvo je izvršeno pištoljem od strane za sada nepoznatog počinioca. Policija preduzima opsežne mere sa ciljem pronalaženja počinioca i potpunog rasvetljavanja slučaja, izjavio je Stefan Dimoski, portparol SUP Ohrid.

Iz Osnovnog javnog tužilaštva u Gostivaru su saopštili da su uzete parafinske rukavice i da je bio izvršen pretres u domovima nekoliko osoba sa kojima su žrtve u poslednje vreme intenzivno kontaktirale, ali da još uvek nemaju osumnjičenih.

Niko nije mogao da nasluti zašto ih nema na slavlju; Foto: TV Telma

Javni tužilac je izdao naredbu za obdukciju tela ubijenih, kao i za veštačenje svih tragova i materijalnih dokaza pronađenih na mestu zločina. Dopunski će detaljno biti saslušane sve osobe koje su poznavale žrtve od kojih se očekuje da pomognu u rasvetljavanju slučaja.

Trostruko ubistvo je izazvalo šok i nevericu u Debru, gradiću u kome se ovakav zločin nije dogodio više od jednog veka.

EKSTREMNO UZNEMIRUJUĆI VIDEO Ubistvo uzbekistanskog MMA borca:

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brana

    28. avgust 2018 | 08:56

    Zbog metra zaparlozenog trnja....covek je proklet...

  • Čovijek

    28. avgust 2018 | 09:37

    Nepostoji imanje li novac zbog kojeg treba oduzeti nečiji život to mugu samo bolesnici ineljudi

  • Subota

    28. avgust 2018 | 11:41

    Al je ta medja toliko vazna pa mnogo vaznija i od rodjene brace.Ne mogu da shvatim tako suzenu pamet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA