Devojčica (9) gledala roditelje kako ginu u saobraćajnoj nesreći: Vatrogasci je izvlačili iz smrskanog auta kod Vukove Gorice

Policija je ubrzo stigla na mesto nesreće

  • 0

Duško (39) i Andreja Kesić (43) stradali su u saobraćajnoj nesreći kod Vukove Gorice u Hrvatskoj naočigled svoje devetogodišnje ćerke. 

Stravična nesreća dogodila se u utorak, kada je automobil kojim je upravljao Duško sleteo sa starog riječkog puta i zakucao se u drvo. Duško i Andreja poginuli su na licu mesta, dok su vatrogasci uspeli da izvuku devojčicu iz smrskanog automobila i ona je sa teškim telesnim povredama prebačena u bolnicu.

Beba živela samo 1 dan: Posle majke koja je poginula u udesu, umrla i tek rođena devojčica

Policija je ubrzo stigla na mesto nesreće, a u početku se sumnjalo da je Duško imao neki kvar na kolima pa je izgubio kontrolu nad volanom i sleteo sa puta. Međutim, daljom istragom je utvrđeno da je zapravo druga osoba izazvala udes, piše Jutarnji.hr.

Tada je došlo do kontakta dva vozila, teretno vozilo udarilo je u bočnu stranu automobila u kojem je bila porodica. U tom trenutku došlo je do zanošenja "škode" kojom je Duško upravljao i on je tad izgubio kontrolu i sleteo sa puta.

VIDEO: Strašni sudar kod Borče, vatrogasci morali da intervenišu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA