≫ 

Kanibal iz Bosne 10 dana komadao telo svoje majke: Njeni ostaci pronađeni su na 8 lokacija

Susedi slute da ga su ga obuzeli đavoli

  • 4

"Kažu da je najgore kad te zavede šejtan", govori meštanka Velića kraj Bosanske Krupe, dan nakon što je sahranjena njena komšinica Nasiha Velić (60), smatrajući da se upravo to dogodilo Sabahudinu (33), koji je digao ruku na rođenu majku.

On je u porodičnoj kući majku ubio sekirom i raskomadao je, a zatim ju je, kako je izjavio policiji, i pojeo. Meštanka je uverena da mu se nešto strašno pomutilo s umom kad je učinio tako strašan zločin kojim je zgrožen čitav region.

Sin ubio majku, telo isekao na komade i zakopao na više lokacija: Zločin toliko jeziv, kakav Bosna ne pamti

- Nisam primetila ni čula da je imao ikakvih problema ni da je bolestan. Ponašao se sasvim normalno, bio je miran i vredan. Mi meštani smo potpuno zatečeni događajem. U potpunom smo šoku. Komšija, kao i njegova braća, zaista su dobri i vredni ljudi, nikad o njima niko ni reči ružnog nije rekao. Čak je Sabahudin ostao s majkom, nije otišao kao drugi mladi. Ostao je da brine o majci. Uvek je bio miran i vredan, nema se za njega ništa ružno reći - govori ona.

Ubio ju je i to krio 10 dana Foto: Shutterstock

Meštanka dodaje kako su svi u porodici veliki vernici i da su cenjeni što dokazuje da je jako puno ljudi i iz udaljenijih krajeva stiglo na Nasihinu sahranu.

- Bio je vredan. Šta god bi trebalo komšijama da se pomogne, svima bi pomagao bez obzira na posao i uvek je žurio kući da vidi treba li šta majci. Brinuo je o njoj i dobro su se slagali. Nije otišao u inostranstvo kao drugi, samo kako bi ostao da brine o njoj. Jedini je u selu od mlađih koji je ostao - rekao je jedan meštanin Velića.

UBIO JE, KOMADAO 10 DANA, PA ZAKOPAO TELO NA NEKOLIKO MESTA

Podsećamo, Sabahudin je u petak nazvao brata i rekao mu da je ubio majku i se potom uputio u Sarajevo. Brat je policiji prijavio šokantno priznanje. Sabahudina su našli u Sarajevu istog dana, navodno je sam javio svoju lokaciju, pa su ga priveli. Ispričao im je da ju je zaklao sekirom i da je njeno telo delom pojeo, a delom raskomadao i zakopao na više lokacija oko kuće. To se navodno zbivalo u razdoblju od deset dana. Istražiteljima je rekao da je to počinio pod uticajem crne magije, odnosno, da su mu to naredila četiri džina.

Policiji se predao u Sarajevu Foto: Wikipedia/Julian Nitzsche

Određen mu je jednomesečni pritvor, a naložena su i psihijatrijska veštačenja. Meštani kažu da je radio tek na povremenim poslovima, a izdržavala ga je majka stečenom penzijom pokojnog mu oca.

Navodno ga je teško pogodio gubitak devojke koja se pre desetak godina utopila u reci. Neki upućeniji su ispričali da se jednom prilikom hodži požalio da ga proganjaju đavoli, a ovaj ga je savetovao da se primi posla pa da neće imati takve misli.

Mestom se priča i da je, nakon što je usmrtio majku, njeno telo sekirom komadao u garaži, a ostatke zakopao na više lokacija oko kuće.

Sutradan ih je iskopao i s njih odvojio meso od kostiju i ostatke vratio, a meso ostavio uz potok da ih pojedu psi. Kako se to nije dogodilo, tad je, navodno, meso pekao i jeo ga danima. Govori se da su upravo psi grebali po sveže pokopanim ostacima. Ostaci ubijene pronađeni su na sedam, osam lokacija.

(Telegraf.rs/24sata.hr/Federalna.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cale

    19. septembar 2018 | 08:02

    Mentalne bolesti su najgore.

  • Marijana Bakov

    19. septembar 2018 | 09:00

    E ova komsinica dzaba ima 60 godina u d....u ,kakvi djavoli decko bio bolestan to se u psihijatriji zove versko ludilo.Nije sramota leciti se,jadna majka je verovatno znala ali zbog dobre slike okoline nije ga vodila na lecenje I na zalost epilog je ovakav.

  • dragana

    19. septembar 2018 | 11:16

    Lepo ga hodza posavetovao. Dokon um - djavolje igraliste

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA