≫ 

"Zaklao sam devojku koju sam voleo": Ivan je krvnički ubio Anitu, a dok je opisivao zločin, izjavio je da je to uradio zbog psovke

Protiv Ivana su tada na snazi bile zaštitne mere jer je ranije napao ženu

  • 1

Županijsko državno tužilaštvo u Zagrebu podiglo je optužnicu protiv Ivana Kralja (36) zbog svirepog ubistva Anite Novoselac (39) koje je počinio u maju ove godine.

Ivan se tereti da je 20. maja ove godine, oko šest sati ujutru, u Zagrebu "kuhinjskim nožem zadao svojoj vanbračnoj supruzi više ubodnih rana u predelu desne nadlaktice, leve i desne strane grudnog koša, desne bočne strane stomaka, desne strane leđa i zadnje strane donjeg plućnog krila, kao i niz krvnih podliva u predelu glave, koje sve zajedno čine veoma teške telesne povrede".

>>> Igor (29) izbo oca nožem, pa nakon krvavog pira izašao da prošeta kuče: Policija Srbina uhapsila u parkiću u Beču!

Anita je od zadobijenih povreda preminula na licu mesta, a Ivan se sam prijavio policiji.

- Zaklao sam devojku koju sam voleo - navodno je rekao nazvavši 192.

Istražiteljima je priznao zločin, ali je rekao navodno da je to učinio nakon što mu je Anita u svađi opsovala mrtvog brata. Istražni sudija odredio mu je pritvor zbog opasnosti od bega, uticaja na svedoke i naročito teških okolnosti ubistva.

Inače, protiv Ivana su tada na snazi bile zaštitne mere jer je ranije napao ženu. Aniti nije smeo da se približava na manje od 100 metara, nije smeo da je uznemirava i naređeno mu je udaljavanje iz njihovog zajedničkog doma.

Tužioci predlažu i da mu se produži pritvor.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA