ZNATE GA KAO NEPOBEDIVI VELIKI IZ POTERE: Milorad Milinković snima film "Patuljci sa naslovnih strana"

Gordan Kičić u ovom filmu tumači Nikolu koji ima četrdesetak godina i vodeća je zvezda rijaliti programa "Tri minuta slave", a u praksi to izgleda tako što on vređa ljude koji se na taj šou prijave

  • 0

U studiju 2 u Šimanovcima trenutno se snima film "Patuljci sa naslovnih strana" scenariste i reditelja Milorada Milinkovića, u kome glavne uloge tumače Gordan Kičić, Boris Milivojević, Tamara Krcunović i drugi.

PRVI PUT U ISTORIJI! Žarko Laušević i Sergej Trifunović zajedno na filmu: Snimanje počinje u avgustu, U SRBIJI!

Milinković je izjavio da je veoma zadovoljan tempom snimanja i da ga raduje rad sa glumačkom ekipom kakva je izabrana za ovaj film.

Kičić kaže da ga je ovom projektu najpre privukao odličan i nesvakidašnji scenario i poziv da tumači glavnog lika.

- Kada dobijete priliku da igrate glavnu ulogu, da ste maltene u svakom kadru, to je za glumca veliki izazov, a ovaj lik je jedna kontroverzna ličnost, koja nije baš crno-bela, niti pozitivna, što je dodatni izazov, jer morate da ga branite svim silama, od glave do pete - rekao je Kičić.

Printskrin: YouTube/Ko Je odgovoran

Kičić, kako navodi distributer "Taramaunt", igra Nikolu, koji ima četrdesetak godina i vodeća je zvezda rijaliti programa "Tri minuta slave".

U praksi to izgleda tako što on vređa ljude koji se na taj šou prijave i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen.

Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledaoce i rejtinge dižu do nebesa.

Osim toga, on smišlja i razne druge rijaliti formate i skrivene kamere, te je njegov život zapravo jedan rijaliti program.

Njegov najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) vlasnik je agencije koja se bavi proizvodnjom rijaliti formata, a njegova žena Mira (Tamara Krcunović) je Nikolina ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna.

Nikolin život počinje da se menja u trenutku kada smišlja kako da od mlade devojke, koju gura njena ambiciozna majka, naprave zvezdu.

Smeštaju joj skrivenu kameru koja se otima kontroli i on počinje da se pita da li je sve to nameštaljka njemu i uskoro biva prinuđen da spasava sopstvenu kožu na način na koji jedino i zna - pomoću rijaliti programa.

Snimanje filma "Patuljci sa naslovnih strana" trajaće do kraja leta, na više lokacija u Srbiji, a distribucija filma planirana je za kraj godine.

U filmu igraju i Olga Odanović, Milena Radulović, Jelena Ðukić, Novak Radulović, Marko Gvero, Aleksandar Radojičić, Rale Milenković, Ljuba Bandović...

Direktor fotografije je Dimitrije Joković, scenograf Aleksandar Veljanović, kostimograf Dragana Lađevac, producent Predrag Bajčetić.

Film se nsima u produkciji kuće "Bombona Production", a koproducenti su "Taramount film" i "Livada produkcija".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA