≫ 

Srpski glumac igra negativca, gospodina Ilića, u američkom filmu: Kada mu beskućnica ponudi oralni seks, pristaje na sve (VIDEO)

Ilić zahteva depozit, a glavna glumica ga umilostivi oralnim seksom koji mu je priuštila u toaletu

  • 2

U filmu makedonskog reditelja, koji radi u SAD, Milča Mančevskog "Bikini moon" (2017) pojavljuje se i glumac našeg porekla Vladimir Bibić. U filmi igra negativca, gospodina Ilića. Bibić inače živi u Njujorku.

TOTALNA ZBRKA: Šerbedžija je ipak želeo da glumi Jašarija i sam se prijavio za tu ulogu?

Bibić je igrao sa Nikol Kidman u filmu "Prevodilac" (2005), "Tamo i ovde", glumio je taksistu u Gremlinima 2 (1990), u TV seriji "Blue bloods"...

Bibić je u SAD otišao 1965. godine, Foto: vladimirbibic.com

Ispitujući granice između fikcije i stvarnosti, "Bikini Moon" donosi priču o reditelju dokumentarnih filmova iz Njujorka i njegovoj devojci koji primaju u svoju kuću harizmatičnu, ali poremećenu ženu, koja okreće njihov život naglavce. Film ispituje odnos između nadzora i potrebe za intimnošću. Glavna uloga Bikini je poverena glumici Kondoli Rašad.

MISTER ILIĆ ZAHTEVA DEPOZIT

Kada glavnu junakinju filma pokušavaju da smeste u stan pod kiriju, niko ne želi da je primi. Prvo je odbije Kinez, ali je ubrzo odbija i gospodin Ilić, kog igra Bibić. On zahteva depozit, a glavna glumica ga umilostivi oralnim seksom koji mu je priuštila u toaletu. Ilić tada pristaje da je primi.

Bibić je inače u Ameriku otišao 1965. godine da studira glumu, a postao je poznat kao autor mnogih dokumentarnih filmova. Uradio je nekoliko filmova za UN i dva filma o Jugoslaviji za National Geographic. Snimio je edukativne filmove o Latinskoj Americi, Africi, Skandinaviji, Jugoslaviji, Sovjetskom Savezu...

Pogledajte trejler i sekvencu kada se vidi i mister Ilić (na 1:16 videa):

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    25. april 2018 | 21:09

    Boze sacuvaj.Malo cenzure ne bi bilo na odmet.

  • Jovan Ktć

    26. april 2018 | 09:29

    Pa naravno! Ko bi drugi nego Srbin bio negativac u nekom stranom filmu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA