Počinje Valjevski džez fest: Gostima obećano tri dana dobre zabave uz Džibonija, Amiru Medunjanin, Vasila Hadžimanova i mnoge druge

Sve karte već su rasprodate

  • 1

Ovogodišnji Valjevski džez fest počinje danas i trajaće do 26. maja, a glavna zvezda 34. festivala po redu biće Zlatan Stipišić Džiboni. Kompletan program će se odvijati na tri scene i to na platou ispred Centra za kulturu, velikoj sali Centra za kulturu i holu.

Ponosna Banaćanka Vanja čuva tradiciju praveći unikatne kape: Za jednu joj treba mesec dana, a svaka ima posebnu priču (FOTO)

U uvodnom programu "Svi zajedno na 2 i 4" večeras od 19.30 časova u Centru za kulturu deca će pevati džez. Predstaviće se učenici škole stranih jezika Kontekst, a pored njih će nastupiti srpski džez muzičari, okupljeni u "Kontex house jazz band". Pre koncerta džez klinci će organizovati muzičku povorku kroz centar Valjeva i tako najaviti ovogodišnji Džez fest.

Natupiće i mališani Foto: Promo

Sutra uveče program na platou u 18.30 časova otvara Mehanički balet (ex Teatar Bizar), a u 19.15 nastupa Bane Lalić MVP. Koncert Amire Medunjanin i Bojana Zulfikarpašića počinje u 21 sat u velikoj sali Centra za kulturu, nakon čega posetioci mogu da uživaju u holu na koncertu Vasila Hadžimanova sa Young Stars bendom, mladim muzičarima sa Berklija.

On se najviše očekuje Foto: Dunja Dopsaj

Treći dan džez festa, 26. maja, otvaraju bluzeri na platou Centra za kulturu. U 18.30 časova nastupa Pilot blues bend, a u 19.15 časova Zona B. Regionalna zvezda Džiboni nastupiće u 21 sat na sceni Centra za kulturu. Kako je najavljeno, Džiboni će sa kvintetom Matije Dedića i violinistom Markom Ramljakom izvesti svoje najveće hitove u džez aranžmanima. Iste večeri u holu Centra za kulturu u 23 sata nastupiće Bojana Stamenov (Jam innovation), a zavesu na ovogodišnji festival spustiće pola sata posle ponoći Kepa & Free spirits uz repertoar legendarne grupe Smak.

Sve ulaznice za ovogodišnji Džez fest su rasprodate.

(S.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goca

    24. maj 2018 | 08:18

    Da da,pocinje Valjevski frst koji je ocito samo za gradjane Valjeva i okoline...posto je nemoguce kupiti karte!!! Od 10maja je bila pretprodaja,navodno 300kompleta planulo odmah. Karte se ne mogu rezervisati niti kupiti negde online...pa ako nekobiz Novog sada,Beograda,Kragujevca....zeli da ode na fest,vi prvo put pod noge i u red,cekajte da kupite karte,ako ne nikom nista...nema veze sto cete dva puta ici u Valjevo i sto ce vas put kostati vise od samih karata....neozbiljno,prilicno...i za grad i za festival! Zvala sam Centar za kulturu,molila ih bar da mi rezervisu,da uzmem na zan koncerta,nisu hteli! Eto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA