MINISTRI SELI U LEKSUS: Evo ko će se voziti u luksuznim ekološkim automobilima!

U nove Vladine službene, hibridne automobile, smestili su se pojedini ministri, a uskoro će svi dobiti po jedan na korišćenje. Ove limuzine su donacija Japana, crne su boje i spadaju u srednju klasu

  • 11

Bezbednost u saobraćaju je veoma važna, pa tako i članovi vlade, ministri, treba da se voze po Srbiji dok rešavaju probleme lako i brzo.

U tu svrhu, počela je raspodela automobila marke "Leksus" - crne boje, srednje klase, koji su našim političarima donirali Japanci. Privilegiju da se prvi provozaju službenim hibridnim automobilima imali su Srđan Verbić, ministar prosvete, Zlatibor Lončar, ministar zdravlja i ministarka za evrointegracije Jadranka Joksimović.

SKANDAL! NOVE PRETNJE VUČIĆU NA FEJSBUKU: Ovaj čovek VREĐA premijera Srbije! (FOTO)

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Japan je Vladi Srbije poklonio 22 hibridna vozila i narednih dana će i ostli ministri dobiti po jedan primerak, na korišćenje dok im radno mesto bude u Nemanjinoj ulici. Vozila koja ne pripadnu ministrima, koristiće se za prevoz stranih delegacija i drugih važnih gostiju.

Japanci su pored ovih, donirali i 28 ekoloških vozila marke "Tojota" i "Mazda", ove jeftinije automobili koristiće službe ministarstava, a najčešće inspektorati.

Najsiromašnije opštine Srbije dobili su 44  vozila, tako da će i one imati obnovljen vozni park.

(Telegraf.rs  / Izvor: Alo)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • radovan

    13. maj 2015 | 11:05

    KOJA SREDNJA KLASA LEKSUS JEDAN OD NAJSKUPLJIH JAPANSKIH VOZILA SKUPLJI OD AUDIJA MERCEDESA OVDE U AUSTRALIJI.

  • Rajko

    13. maj 2015 | 10:06

    Spadaju u srednju klasu a skoda vam je visoka klasa !?

  • ns ja

    13. maj 2015 | 12:37

    Hajde da umrtvimo repatu raju, da im objasnimo kako je leksus srednja klasa vozila, što je po toj nomenklaturi i tačno, ali dragi građani po istoj klasifikaciji i audi A6 je vozilo srednje klase...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA