Nikola Selaković kupio opanke, pa zaigrao kolo u Guči (VIDEO)

Vučićev generalni sekretar pokazao zavidnu kondiciju pošto iz kola nije izašao pola sata

Iako je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, zbog nevremena morao da propusti najveću trubačku smotru u Guči i sjeničko jagnje specijalno pripremljeno za njega, na 57. saboru, boje političara su odbranile njegove partijske kolege. Naročito Nikola Selaković.

Nikola Selaković dobio sina, odabrao je moćno srpsko ime!

Naime, nakon što je pazario opanke od lokalnih prodavaca, generalni sekretar predsednika Srbije upustio se u igranje narodnog kola, koje je pola sata bez prestanka svirao majstor trube Dejan Lazarević, piše Glas zapadne Srbije.

Selaković je pokazao zavidnu kondiciju, jer kolce nije prekinuo ni na minut, a njegov tempo mogao je da isprati samo gradonačelnik Čačka, Milun Todorović.

Dobar provod uz pečenje, svadbarski kupus i trubače na uvce, nisu zaobišli ni političari iz susednih opština.

Gradonačelnik Užica, Tihomir Petković, i predsednik opštine Arilje, Zoran Todorović, uživali su u zvucima limenih instrumenata, ali se u kolo nisu upuštali, dok je Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac prestonicu trube morao da napusti ranije zbog nevremena koje je pogodilo sela njegove opštine.

Da pored skupštinske govornice znaju i da se opuste u Guči, pokazali su i narodni poslanici Dragomir Karić, Ostoja Mijailović i Marko Parezanović koji takođe nisu propustili najveći praznik trube na svetu.

(Telegraf.rs/Glas zapadne Srbije)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA