Vučić i Tači razgovaraće u četvrtak kod Mogerinijeve u Briselu

Učesnici sastanka će razmotriti stanje u sprovođenju sporazuma postignutih u dijalogu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik privremenih institucija u Prištini Hašim Tači razgovaraće u četvrtak u Briselu na sastanku koji je zakazala visoka predstavnica EU Federika Mogerini pišu "Večernje novosti".

Ana Brnabić otkrila kakvi su danas odnosi između Srbije i Albanije

- Razmeniće mišljenja o nastavku dijaloga za normalizaciju odnosa između Kosova i Srbije, posle njihovog dogovora iz jula da počnu pripremu nove faze dijaloga. Rad na tome je trenutno u toku - saopštili su iz kabineta Mogerinijeve.

Učesnici sastanka će, prema ovim informacijama, takođe razmotriti stanje u sprovođenju sporazuma postignutih u dijalogu.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mix

    28. avgust 2017 | 13:46

    Nas predsednik uskoro zapocinje dijalog o kosovu...koje god resenje da bude bice u interesu srbije,kosova i brisela....verujemo u sto brzi ulazak u EU i zapadne integracije....napred predsednice...

  • milka

    28. avgust 2017 | 13:57

    Taci mora da vec jednom svati da samo na mirni nacin moze da se razgovara i da dolazi za resenje da bi mogli napredovati.

  • ana

    28. avgust 2017 | 15:56

    Samo dijalogom mozemo doci do najboljeg resenja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA