Priča o "velikosrpskoj agresiji" na Hrvatsku - VELIKA LAŽ: Dačić poslao poruku međunarodnoj zajednici

Vi ste proterani i oterani sa svojih vekovnih ognjišta i pred time međunarodna zajednica ne sme da zatvori oči, poručio je Dačić

  • 5

Ministar inostranih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je priča o "velikosrpskoj agresiji" na Hrvatsku - velika laž.

Dačić primio hrvatskog ambasadora Markotića u oproštajnu posetu (FOTO)

Šovinistički incident na konferenciji u Hrvatskoj: Srpski predstavnik napustio salu!

On je, prilikom uručenja ugovora za dodelu 302 paketa građevinskog materijala za izbeglice, koje imaju prebivalište na teritoriji Beograda, rekao da prikazan film o njima pokazuje koliko je velika laž kada se govori o "velikosrpskoj agresiji".

- Niko od vas nije iz Srbije došao da ruši po Benkovcu, Zagrebu ili drugim mestima. To je velika laž pred kojom međunarodna zajednica ne sme da zatvara oči - poručio je Dačić.

On je rekao da je početkom 1990-tih u Hrvatskoj živelo više od pola miliona Srba, a sada, 20-tak godina kasnije ima ih svega 180.000.

- Vi ste proterani i oterani sa svojih vekovnih ognjišta i pred time međunarodna zajednica ne sme da zatvori oči - poručio je Dačić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Haško

    1. septembar 2017 | 14:57

    Šešelj je u samo jednoj rečenici rekao SVE i zašto je Juga stvorena i zašto je morala da se uništi i zašto su srbi pokrenuli rat: Vojislav Šešelj u Hagu(u svoju odbranu): Mi nikada nismo hteli da stvaramo Veliku Srbiju nego samo da pod svaku cenu pa i silom ako treba sačuvamo Jugoslaviju na okupu jer je ona kao takva CELA za nas bila ta Velika srbija!

  • On

    1. septembar 2017 | 14:42

    Hallo hvataj se mikrofona i kafane

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA