DELE FUNKCIJE NA FEJSBUKU: Tači dao Haradinaju mandat za formiranje vlade (FOTO)

Informaciju o tome da je mandat za formiranje vlade poverio lideru Alijanse za budućnost Kosova, Tači je objavio na svom Fesjbuk profilu

  • 6

Kosovski predsednik Hašim Tači dao je danas mandat za formiranje vlade kandidatu velike tzv. ratne koalicije PAN Ramušu Haradinaju, čime se okončava politička blokada nastala nakon izbora održanih 11. juna, prenosi Rojters.

ODBLOKIRANA KOSOVSKA SKUPŠTINA: Veselji izabran za predsednika parlamenta

NOVA IZDAJA: Makedonija će glasati za Kosovo u Interpolu?

Agencija navodi da je koalicija čiji je kandidat za premijera Haradinaj "sastavljena od bivših gerilaca koji su se borili protiv srpskih snaga u ratu 1998-99. godine" i da je sa manjom strankom Alijansa za novo Kosovo u ponedeljak potpisala koalicioni sporazum za formiranje vlade.

Informaciju o tome da je mandat za formiranje vlade poverio lideru Alijanse za budućnost Kosova, Tači je objavio na svom Fejsbuk profilu.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    7. septembar 2017 | 17:12

    Počinjem iskreno da žalim onaj narod dole

  • Kroki

    7. septembar 2017 | 20:57

    Ode svet u pm, kada je sve više kriminalaca, ubica, zločinaca u sveri politike i odlučivanja o sudbini malog čoveka.

  • Caplin

    7. septembar 2017 | 22:20

    Na zalost drugacije ne funkcionise. Ne mozemo nista. Kako su planirali sve su svoje zelje ispunili. Nemozemo niti smo mogli da preokrenemo u nasu korist.Secam se dok smo ziveli na Kosovu .Mi smo gradili kuce oni su nam dobacivali i kazali samo vi gradite sve ce ostati nama. Mi smo to shvatili kao idimi dodjimi .A u stvari imali su svoj plan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA