Vulinovi odgovorili Mihajlović: Mi ne lažemo, nemojte da se krijete iza Vučića

Mihajlović se "kao i uvek sakrije iza Vučića i svoje sukobe pokuša da predstavi kao njegove", kažu u Vulinovoj stranci

  • 0

Pokret socijalista danas je saopštio da je spor koji imaju sa potpredsednicom Vlade Srbije Zoranom Mihajlović zato što "pravda laži KRIK-a" a njima brani da "na laži odgovore".

Mihajlović poručila Vulinovoj stranci: Ako se neko ne slaže sa predsednikom Srbije, onda neka to kaže

MIHAJLOVIĆ I VULIN U KLINČU: Zorana traži da se ispita njegov slučaj, iz PS poručuju da joj nije mesto u Vladi

- Nije naš spor sa Zoranom Mihajlović zato što je rekla da treba proveriti još jednom ono što je provereno već dva puta. Aleksandar Vulin je to prvi i zatražio, već je naš spor što gospođa Zorana Mihajlović pravda laži Krika, a nama brani da na laži odgovorimo - izjavila je poslanica Pokreta socijalista Ana Karadžić, prenosi PS.

Kako kaže, Mihajlović se "kao i uvek sakrije iza Vučića i svoje sukobe pokuša da predstavi kao njegove".

- Naš predsednik to nikada nije uradio. Mi sa Vučićem nemamo polemiku, Vučić i Vulin se slažu da se i treći put sve proveri. Polemiku imamo sa Zoranom Mihajlović i njenim stavom da na laži ne smemo da odgovorimo. Mi neistine nismo izgovorili i nemojte se skrivati iza Vučića - poručila je Karadžić.

Mihajlović je ranije danas izjavila je danas da je iznenađena saopštenjem PS u vezi sa njenom izjavom da mediji imaju pravo da tragaju za odgovorima koji su od interesa javnosti i da nadležni organi, ako je potrebno ponovo ispitaju "slučaj Vulin".

Mihajlović kaže da "ako neko nije dobro čuo", ona nije rekla ni manje, ni više od onoga što je rekao predsednik Srbije i predsednik SNS Aleksandar Vučić.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA