Gojković prekinula sednicu: Ne želim nemile scene u Skupštini

Ne želim da dovodim ljude iz obezbeđenje u neprijatnu situaciju, nije korektno, da vidimo takvu sliku u parlamentu, kazala je Gojković

  • 16

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković danas je prekinula sednicu jer ne želi, kako kaže, da prisustvuje nemilim događajima u parlamentu i izbacivanju poslanika iz sale, a nastavak rada je zakazala za sutra.

PONOVO UVREDE U SKUPŠTINI: Đurišić (SDS) nazvao Laketića (SNS) konjem, Nogo iz Dveri neće da napusti salu iako je isključen

LAŽNO MORALISANJE: Poslanica DJB održala "predavanje" o lepom ponašanju, pa NAJSTRAŠNIJE OPSOVALA (VIDEO)

Naime, tokom sednice koja je počela postavljanjem poslaničkih pitanja određena je najpre destominutna, a potom i jednočasovna pauza, posle izricanja opomena i isključivanja sa sednice poslanika Devri Srđana Noga koji i nakon toga nije napustio skupštinsku salu.

Gojković je, posle pauze, koja se ipak produžila na više od dva sata, u skupštinskoj sali rekla da je u međuvremenu održala konsultacije, te da je očekivala izvinjenje Noga, i to ne Arsiću, već poslanicima, kako bi se nastavio rad, ali da nisu uspeli da se dogovore.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

- Bila sam spremna da povučem sve opomene koje su ovde izrečene. Nismo mogli da se dogovorimo. Ne želim da dovodim ljude iz obezbeđenje u neprijatnu situaciju, nije korektno, da vidimo takvu sliku u parlamentu - kazala je Gojković.

Najavila je da će rad biti nastavljen sutra.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA