Teško je naći reči utehe: Vučić uputio saučešće Trampu povodom napada u Teksasu

Molim Vas da izraze dubokog saosećanja podelite sa porodicama i prijateljima ubijenih, a povređenima prenesete želje za brz oporavak - navodi se u pismu predsednika Aleksandra Vučića Donaladu Trampu

  • 75

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je pismo saučešća predsedniku Sjedinjenih Američkih Država Donaldu Trampu povodom tragedije u Teksasu.

Teške suze i jecaji nakon pokolja u crkvi: Porodice plaču nad 27 tela ubijenih posle nemilosrdnog napada u Teksasu (VIDEO)

Identifikovan napadač iz Teksasa: Krvnik se hvalio puškom na Fejsbuku pre nego što je krenuo u pokolj (FOTO) (VIDEO)

U telegramu se kaže:

- Dozvolite mi da Vam izrazim iskreno saučešće povodom napada u crkvi u Saderlend Springsu, u kojem je nemilosrdno ubijen veliki broj vernika. Šta god da je povod pomahnitale pucnjave, koja je miran porodičan dan u trenu pretvorila u dan žalosti, nedužne žrtve ovog nečovečnog čina upozoravaju nas da mržnja i nasilje ne biraju mesto i vreme.

Iako je teško naći reči utehe u ovakvim trenucima, molim Vas da izraze dubokog saosećanja podelite sa porodicama i prijateljima ubijenih, a povređenima prenesete želje za brz oporavak - navodi se u pismu predsednika Aleksandra Vučića, saopštila je Pres služba predsednika.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Relja

    6. novembar 2017 | 14:07

    Zalosno.Nas predsednik jako vodi racuna o svemu.

  • Ana

    6. novembar 2017 | 14:03

    Svaka cast Vucucu, o svemu vodi racuna.

  • Baki

    6. novembar 2017 | 14:04

    Srbija je zemlja koja zali za nevino nastradalim ljudima. Telegram saučeška našeg Predsednika u ime Srpskog naroda i svoje lično ime porodicama nevino nastradalih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA