Mrkonjić spreman da sarađuje sa Đilasom, Stefanović mu odgovara: Vučić bio u pravu

Na izjavu počasnog predsednika SPS reagovao je član Predsedništva SNS

  • 68

Počasni predsednik SPS Milutin Mrkonjić izjavio je, kako prenose mediji, da je spreman da sarađuje sa dokazanim stručnjacima, pa i sa Draganom Ðilasom, a član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović reagovao je podsećanjem da je lider SNS bio u pravu kada je rekao da bi se svi lako ujedinili da zastsite svoje interese.

Neka 4. marta bude referendum o spomeniku Miloševiću u Beogradu! Svi koji misle da zaslužuje, neka glasaju za SPS: Ružić za Telegraf o inicijativi (VIDEO) (FOTO)

Uvek sam spreman da sarađujem sa svakim od dokazanih stručnjaka, izjavio je Mrkonjić govoreći o saradnji sa Draganom Đilasom i dodao da u takvim slučajevima za njega nema "političkih konotacija".

- Mislim da je on stručnjak. Ne znam detalje kako je vodio grad, ja sam bio ministar saobraćaja, ali smo dobro sarađivali. U krajnjem slučaju 'kineski most' je bio rezultat te saradnje - rekao je Mrkonjić za Danas.

Foto: parlament.gov.rs

Jedini problem naprednjaka je što teško prihvataju sugestije i kritike, rekao je Mrkonjić

Mrkonjić smatra i da je dobro što je SPS izabrao put da ide samostalno na beogradske izbore, da ima dobru listu na čijem je čelu Aleksandar Antić, koji ima iskustvo u vođenju Beograda.

- Možda sam preterano ambiciozan, ali se zaista nadam dvocifrenom rezultatu - rekao je Mrkonjić.

Mrkonjić je "apsolutno uveren" da SPS treba da nastavi saradnju sa Srpskom naprednom strankom u Beogradu, dodajući da je jedini problem naprednjaka što teško prihvataju sugestije i kritike.

Na njegove reči reagovao je član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović. On je podsećtio da je lider SNS bio u pravu kada je rekao da bi se svi lako ujedinili da zastsite svoje interese.

Foto: Tanjug/

- To je njihovo pravo i mogu da se odrede prema Draganu Ðilasu i saradnji sa njim kako god hoće. Mi mislimo sve suprotno, ali to pokazuje koliko je Aleksandar Vučić bio u pravu kada je rekao da bi se svi lako ujedinili da zaštite sopstvene, a ne interese građana - naglasio je Stefanović.

On je dodao da je glas za listu "Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd“ siguran glas za bolju budućnost svih Beograđana.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug/Fonet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daca

    25. januar 2018 | 17:21

    Ko se jednom opece taj se vise ne igra vatrom a narod se opeko sa Djilasom i kompanijom.

  • Savo

    25. januar 2018 | 17:52

    Mrkonjic je ispusena lula i samo takvi mogu da saradjuju sa Djilasom.

  • Aca

    25. januar 2018 | 17:18

    Mogu oni da se ujedinjuju ali narod nemogu da prevare vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA